Karantén utca 18. – VIDEÓ

Folytatódik a “Karantén utca” néven elindított lánc- játékunk mellyel megpróbáljuk színesíteni mindenkinek a napjait. A játékban bárki részt vehet, aki valamilyen formában most vagy korábban tagja volt egyesületünknek. A rovatban minden nap egy a CISE-hez kötődő személy otthon töltött napjaiba nyerünk betekintést: hogyan telik egy napja, mit eszik, mit iszik, mit néz vagy hallgat. Továbbá egy kihívást követhetünk nyomon, melyet ha a kihívott bevállal 24 óra alatt kell tejesítenie. Minden nap pontban 17 órakor közzétesszük az aznapi “Karantén utcai” lakosunk napját bemutató cikket.

Lakó: Ur László: Ha otthon vagyunk akkor leginkább az udvaron töltjük időnket, illetve a kertes ház körüli munkákkal gyorsan elmegy egy nap. Kaposváron leginkább a lakásban vagyunk filmet nézünk, főzünk és a 2 éves kisfiam elég jó kis programokat kitalál, nem unatkozunk. Emellett nem maradnak el a kötelező edzések sem.

Kihívás teljesítve (Mini kapusedzés végrehajtása: mellhez lövés után lapos legördülés 2-2, utána lapos láb elé és fél magas legördülés 2-2):

 

Ételajánlat: Rántott szelet, párolt rizs, őszibarack befőtt

Italajánlat: Almafröccs

Film: A sebhelyesarcú

Zene: R-GO számok

Kihívás: Az ún. “Brazil kör” teljesítése: a labdát megemeled és elkezdesz vele dekázni, utána megrúgod lábfejjel, majd térdre felrakod és onnan is rúgod vállra majd fejre, fejről másik vállra és másik térdre majd a végén másik lábfejre.

Kihívott: Sipos Tamás

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!