Karantén utca 26. – VIDEÓ

Folytatódik a “Karantén utca” néven elindított lánc- játékunk mellyel megpróbáljuk színesíteni mindenkinek a napjait. A játékban bárki részt vehet, aki valamilyen formában most vagy korábban tagja volt egyesületünknek. A rovatban minden nap egy a CISE-hez kötődő személy otthon töltött napjaiba nyerünk betekintést: hogyan telik egy napja, mit eszik, mit iszik, mit néz vagy hallgat. Továbbá egy kihívást követhetünk nyomon, melyet ha a kihívott bevállal 24 óra alatt kell tejesítenie. Minden nap pontban 17 órakor közzétesszük az aznapi “Karantén utcai” lakosunk napját bemutató cikket.

Lakó: Makay Robin: – Mostanában egyértelműen az én napjaim is lelassultak, több időt töltök itthon és igyekszem is kihasználni ezt az időszakot minél hasznosabban olyan dolgokkal amire eddig kevesebb idő jutott és próbálom a pánikkal ellentétben lehetőségként kezelni ezt a kialakult helyzetet, de azért már hiányzik a „terep” nagyon.

Kihívás teljesítve: (Kapusedzés: 3-3 lapos vetődés végrehajtása mindkét irányba, közben 4 cl pálinka, majd a feladat végén egy pohár sör elfogyasztása)

 

Ételajánlat: Halászlé

Italajánlat: Almafröccs

Film: Rocky, Miracle

Zene: Mulatós

Kihívás: Igyon/egyen meg egy nyers tyúktojást

Kihívott: Imrő László

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!