Karantén utca 39. – VIDEÓ

Folytatódik a “Karantén utca” néven elindított lánc- játékunk mellyel megpróbáljuk színesíteni mindenkinek a napjait. A játékban bárki részt vehet, aki valamilyen formában most vagy korábban tagja volt egyesületünknek. A rovatban minden nap egy a CISE-hez kötődő személy otthon töltött napjaiba nyerünk betekintést: hogyan telik egy napja, mit eszik, mit iszik, mit néz vagy hallgat. Továbbá egy kihívást követhetünk nyomon, melyet ha a kihívott bevállal 24 óra alatt kell tejesítenie. Minden nap pontban 17 órakor közzétesszük az aznapi “Karantén utcai” lakosunk napját bemutató cikket.

Lakó: Horváth Zoltán: – Jelenleg is Győrben tartózkodom, ahol egy héten háromszor futással kezdem a napot, utána reggelizek. Délután filmet nézek és pihenek a párommal. Újabb hobbijaim közé tartozik a főzés, és jobb időben a horgászat a helyi tavon. Estére elvégzem a kiadott erősítő feladatokat, és futással zárom a napot.

Kihívás teljesítve: (A 11-es pontról el kell találni a kapu felső lecét majd a kipattanóból újból el kell találni fejeléssel)

 

Ételajánlat: Tészta félék minden formában

Italajánlat: Szénsavas ásványvíz

Film: Halálos iramban filmek, Vitathatatlan

Zene:

Kihívás: Minimum 16 méterről a kapu jobb felső sarkába rúgja a labdát.

Kihívott: Sergiu Oltean

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!