Kazincbarcikán vendégeskedtek serdülő csapataink

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 20. forduló

Kazincbarcikai SC – Cigánd SE   6 – 2       (3-1)

Cigánd: Balogh – Dókus – Iski – Petercsák (Lakatos) – Paronai – Tárkányi (Kolozsári) – Seman – Kanalas (Kolompár) – Polyák – Zamatóczky – Sütő. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Seman, Polyák

Paronai Tamás: -Nem titkoltan azzal a szándékkal érkeztünk, hogy mindhárom pontot haza visszük, de a Barcikaiak gyakorlatilag két emberük jó játékával simán padlóra küldtek minket. A hazai kapus kiemelkedett a mezőnyből, több mint tíz olyan védése volt, ami más csapatok ellen gólt eredményezett volna, a csatáruk pedig folyamatosan egy személyben verte a védősorunkat. A következő két mérkőzés a csoport első és második helyezettjei ellen lesz, és nagyon össze kell magunkat kapnunk, hogy ezeken a napokon eredményesek legyünk. Céljaink érdekében az U17-ben játszó 2004-es játékosokat „lehívtuk” segíteni, amit a csapaton belül meg is beszéltünk, ám sajnos ezt nem mindenki tolerálta. Szeretném felhívni játékosim figyelmét, hogy ez csapatjáték, az egyéni érdekek és célok semmit nem jelentenek.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 20. forduló

Kazincbarcikai SC  – Cigánd SE   2 – 2     (0-1)

Cigánd: Mándi – Oláh (Bandor Renátó) – Setét – Béres – Horváth – Lejko – Jóni (Bandor Rodrigó) – Szigeti (Balogh L.) – Csáki (Dócs) – Nemes – Balogh K. Vezetőedző: Szőlősi Lóránd.

Gólszerzőink: Setét, Horváth

Szőlősi Lóránd: – Gratulálok a srácoknak mivel megőriztük idegenbeli veretlenségünket! A meccset nagymértékben befolyásolta, hogy a 9. percben súlyosan megsérült az egyik meghatározó játékosom Szigeti Zalán. Egy ártalmatlan szituációban sajnos úgy esett, hogy eltört a bal keze, amit aznap megműtöttek. Köszönet a kazincbarcikai csapat edzőjének hogy mindenben segítségünkre volt. Nagy dicséret illeti a csapatot hétről-hétre elkísérő Jóni Zsolt szülőt, aki gondolkodás nélkül segített. Példamutatásból jelesre vizsgázott nálam és nem csak Ő, hanem az egész csapat! Megható volt számomra az, hogy amint vége volt a meccsnek a csapat minden játékosa a saját kis pénzüket összedobva egy ajándékcsomaggal próbálták Zalánt felvidítani és megmutatni, hogy a bajban is vele vannak. Az én csapatomban van alázat, tisztelet fegyelem és ehhez hasonló pozitív dolgok, amik most megmutatkoztak! Remélem érti valaki ezt a mondatom! És nemutolsó sorban Zalán várunk vissza, mielőbbi gyógyulást neked és büszke vagyok rád hogy bátran és férfiasan viselted ezt a helyzetet! Tudod a csapatod mindig melletted fog állni bármi is történjen! Hajrá Zalán, Hajrá Cigánd!!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!