Kell az újabb hazai siker (VIDEÓ)

Ma délután 4 órától folytatódnak a tavaszi bajnoki küzdelmek felnőtt csapatunk számára. A 17. fordulóból elhalasztott mérkőzésen – a táblázaton harmadik helyen álló Putnok gárdáját fogadjuk a Városi Stadionban.

Mindkét csapat győzött az elmúlt bajnokiján, így önbizalommal telve vághatnak neki a felek a már kétszer is elhalasztott bajnoki mérkőzésnek. Együttesünk számára a legfőbb feladat, hogy folytassuk a szombati – Jászberény elleni – remekül sikerült találkozót, és ahhoz hasonló teljesítménnyel itthon tartsuk a három pontot.

Cigánd SE (6.) – Putnok FC (3.)

Játékvezető: Nagy Norbert

Asszisztensek: Kövér Tamás, Kovács Zoltán

Koszta Péter, Putnok FC vezetőedző: – Az utolsó két meccsünk jól sikerült, ikszeltünk Monoron, legyőztük az MTK-t, sőt a Nyírbátor ellen is nagyon jól játszottunk, de ott a gólszerzés nem jött össze. A helyzetkihasználás Cigándon is fontos lesz, koncentráltaknak kell lennünk és ha ezt sikerül megvalósítani, akkor győzelmi esélyeink lesznek. Ellenkező esetben gondjaink lehetnek. A tegnapi edzésen azért éreztem a játékosokon, hogy fáradtak voltak, a vasárnapi talaj sokat kivett belőlük, de reméljük, hogy ma mindenki fitten érkezik a mérkőzésre.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!