Készülnek az idei mezek – a Weinberg lett csapatunk fő mezszponzora

Sárospataki cég lett csapatunk új mezszponzora. A Weinberg 93 Építő Kft., amely generálkivitelezéssel és az acélszerkezet-gyártással foglalkozik, – évek óta megbízható támogatóként van jelen klubunknál, amiért nagyon hálásak vagyunk.

A mez dizájnja igazán “darazsasra” sikerült: fekete alapon a “cigándi sárga” színnel szurkolói és egyesületi motívumokkal, és természetesen a támogató cég logójával igazán jól mutat. Az új “hazai” mezünk a legmodernebb technikával készül, a Nike Dri-fit magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti ki, ahol az gyorsan elpárolog.

Egyesületünk vezetése többször is hangsúlyozta, hogy a csapatnak szüksége lenne szponzorok bevonására, majd jelezték is, hogy törekedni fognak új támogatókkal történő megállapodásokra. Ezért különböző támogatói csomagokkal álltak elő, melyek közül leendő partnereink választhatnak, és támogatásuk mértékétől függően logójuk a következő garnitúrán megjelenik. Ezért az új “idegenbeli” mez további támogatóink bevonásával készül el, amelyet hamarosan bemutatunk.

Az új mezek hivatalos bemutatására augusztus közepén kerül sor.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!