Kettős vereség

U15 II .osztály Észak-Keleti csoport 7. forduló

Loki Focisuli–Cigánd SE 5–2 (1–1)

Cigánd:  Séra Milán – Márta Zoltán, Papp Zalán, Kertész Péter, Varga Zsolt, – Bandor Rodrigó, Király Zsombor, Roskó Dávid, Jóni Zsolt, Gönczy Zoltán – Bandor Renátó.
Csereként pályára lépett: Garami László. Vezetőedző: Vicickó László
Gólszerzőnk:  Roskó Dávid (2)
Vicickó László: – Szeretnék gratulálni annak a tizenkét játékosnak akik eljöttek a mérkőzésre, és helytálltak. Az ellenfél többet birtokolta a labdát, de nem tudott sok helyzetet kialakítani ellenünk. A fiúk sokat futottak, harcoltak, felvették a versenyt velük. Helyzetünk nem sok volt, de rúgtunk két szép gólt, és ha nincs 1-1-nél az a szerencsétlen hiba akkor nem biztos hogy kikapunk, még 3-2-nél is volt lehetőségünk, de a végére elfáradtunk, mert kevesen voltunk. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!

U14 II .osztály Észak-Keleti csoport 7. forduló

Loki Focisuli–Cigánd SE 16–0 (9–0)

Cigánd: Halász – Szűcs – Péter (Balabás) – Holi – Deák – Szimkó – Sándor – Karászi (Tódi) – Bodnár (Lejko) – Gellérfi – Szilágyi. Vezetőedző: Sütő Gergő

Sütő Gergő: – Egy olyan csapat ellen játszottunk, aki nagy valószínűséggel minden mérkőzését meg fogja nyerni, mivel mind technikai tudásban, mind pedig fizikális felépítésben és felkészültségben magasan felülmúlja a mezőnyt!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!