Kettős vereség

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet 29. forduló:

Filo SE – Cigánd SE 9-2 (2-1)

Cigánd: Stefáncsik – Matusz – Orgován – Feka A. – Feka L. – Szürös – Korfant – Kocsi E. – Fodor – Behina – Kocsi M. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Gólszerzőink: Feka A., 5′, Feka L., 73′.

Puskás Tamás: – A szezon legrosszabb mérkőzését játszottuk! A mérkőzés elején ugyan vezetéshez jutottunk, de a nagy kapushibáknak köszönhetően megsemmisítő vereséget szenvedtünk. A hozzáállással nagyon-nagy problémák vannak, és továbbra is létszámhiánnyal küszködünk! Remélem a zárófordulóra teljes létszámban tudunk megjelenni.

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet 29. forduló:

Filo SE – Cigánd SE 6-0 (2-0)

Cigánd: Kovács – Baranyi – Jóni – Godarsky – Szakács – Kerekes – Dandás – Nagy – Galambos – Páricsi – Várhomoki. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Puskás Tamás: – Vereséget szenvedtünk a mérkőzésen, de muszáj megdicsérni a gyerekeket, hogy ezekben a nehéz időkben is végig húzták a meccset. Az első félidőben két gyors támadás után 2-0-ás vezetéshez jutott az ellenfél. A második félidőben a játék képe nem változott, igaz volt pár lehetőségünk a szépítésre de sajnos kihagytuk a helyzeteket. Itt mutatkozik meg, hogy nagyon-nagy gondjaink vannak a támadások befejezésével. A meccs után Vachter Tamással megdicsértük a mérkőzésen megjelenteket.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!