Kevés siker

Fiú U15 II. osztály Észak-Kelet csoport 10. forduló

Cigánd SE – Debreceni EAC 0 – 12 (0-3)

Cigánd: Fedor – Balog – Lejko – Setét – Horváth – Zólyomi – Hunyadi – Soltész – Balogh – Gönczy – Bandor  (Takács). Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Terjék Zoltán: – Erősen tartalékos csapatom a mezőny legjobb csapata ellen játszott, amelynek kerete 27 játékosból áll! Folyamatosan, minden hétvégén két bajnokságban játszanak és edződnek. Kiváló csapat, érett játékosokkal!
Kifogást nem is keresnék az eredmény miatt, a fentebb leírtakkal pusztán érzékeltetni szerettem volna a két csapat közti alapvető különbségek egy részét. Egy félidőn át így is megnehezítettük az ellenfelünk (a bajnokcsapat)
dolgát, de a második játékrészben kijött mind az egyéni mind a csapatok közti kvalitás különbségek. Azért meg kell jegyezzem több olyan játékossal álltunk fel akik betegen vállalták a játékot és bizonyították, hogy igazi csapatemberek! Újra láttuk hová lehet fejlődni.

 

Fiú U-14 II. osztály Észak-Kelet 9. forduló

FC Tiszaújváros – Cigánd SE 3-0 (2-0)

Cigánd: Halász B. – Szigeti Cs. (Gellérfi R.), Csáki G., Horváth G., Márta Z. ( Jasceg ), Teru R., Jánvári F., Deák M. ( Szűcs N. ), Balogh B. (Dócs Zs. ), Jóni Zs., Bandor R. ( Sangulya J. ) Vezetőedző: Csáki Róbert.

Csáki Róbert: – Rajtunk kívül álló okok miatt sajnos a mérkőzésre késve érkeztünk. A gyerekeknek az érkezéstől a mérkőzés kezdetéig mindössze húsz percük volt az öltözésre és a bemelegítésre, így az első félidőnk rá is ment erre. A második félidőben a csapat mindent megtett a szorosabb eredmény elérése érdekében, de nem sikerült pontot szereznünk, így azt kell, mondjam, hogy megérdemelten győzött az ellenfél.

 

Fiú U14 II. osztály Észak-Kelet 2. forduló /korábban elhalasztott mérkőzés/

Puskás Nagyecsed – Cigánd SE 2-3 (1-2)

Cigánd: Dankó Z. – Jasceg V., Csáki G., Horváth G., Márta Z., Teru R., Jánvári F., Deák M. ( Sangulya J. ), Bandor Rodrigó ( Karászi M. ), Jóni Zs. (Gellérfi R.), Bandor Renátó (Dócs Zs. ) Edző: Csáki Róbert.

Gólszerzőink: Bandor Renátó (2), Sangulya J.

Csáki Róbert: – Jól kezdtük a mérkőzést, a huszadik percben már kettő nullára vezettünk. Jól is játszottunk, lehet, hogy ekkor a gyerekek azt gondolták, hogy ez egy sima mérkőzés lesz. Aztán beigazolódott, hogy a 2-0 az egy nagyon veszélyes eredmény, ez így is lett. Egy figyelmetlenséget és egy helyezkedési hibát kihasználva a második félidő elején egyenlített az ellenfél. Ezt követően a hazai csapat többet birtokolta a labdát, de mivel nagyon jól védekeztünk csak egyetlen komolyabb helyzetet alakítottak ki, mely szerencsére ki is maradt. Majd ezt követően, két perccel a mérkőzés vége előtt két csereként beállt játékosunk nagyon szépen végig vitt egy kontratémadást, melyet sikerült góllal befejeznünk, és ezzel a meccset megnyernünk. Egyénileg senkit nem szeretnék kiemelni, mert sok jó egyéni teljesítmény volt, viszont a négy védőnk nagy stabilitást adott a csapatnak. Nagyon értékes győzelmet arattunk

 

Fiú U14 II. osztály Észak-Kelet 10. forduló

Cigánd SE – Debreceni EAC 0-6 (0-2)

Cigánd: Halász B. (Dankó Z. ) – Jasceg V., Csáki G., Horváth G., Márta Z. (Gellérfi R.), Teru R., Jánvári F. ( Karászi M. ), Deák M. (Dócs Zs. ), Balogh B. ( Szűcs N. ), Jóni Zs. ( Garami L. ), Bandor R. ( Sangulya J. ) Vezetőedző: Csáki Róbert.

Csáki Róbert: – A nagyecsedi győzelem, valamint az a dolog, hogy hét nap alatt ez volt a harmadik bajnokink, nagyon sokat kivett a gyerekekből. Ez már látszódott a csütörtöki edzésen is. Részünkről nem soksportértéke volt ennek a mérkőzésnek. Azt el kell, mondjam, hogy a mi csapatunk zömében 2007 és 2008-as születésű gyerekekre épül, míg a legtöbb ellenfelünk 2006-ban született gyerekekkel áll fel, így volt ez most is. Ebben a korosztályban ez az egy év, főleg a gyerekek fizikumából adódó differencia nagyon sokat számít.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!