Kiütéses győzelem a nagyoknál, szoros vereség a kicsiknél

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 6. forduló

Ózdi FC – Cigánd SE    2 – 10     (1 – 4)

Cigánd: Balogh – Nagy – Iski – Petercsák – Tárkányi – Dókus – Kolompár (Ragán) – Papp (Bukus) – Kolozsvári – Sándor – Varga. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerzőink: Sándor (5), Papp (2), Balogh, Tárkányi, Dókus.

Paronai Tamás: – A srácok nem úgy álltak bele a mérkőzésbe, ahogyan azt megbeszéltük, ezért az első félidő kiegyenlített játékot hozott még akkor is, ha az eredmény nem ezt mutatja. A második játékrész első 15 percében helyenként megfelelő gyorsasággal és koncentrációval játszottunk és utána már nem volt kérdés kié lesz a három pont. Meg kell dicsérjem a fiúkat, mert hosszú és fárasztó út után, ami hiszem, hogy nagyban befolyásolta a játékunkat tudtunk fölényesen nyerni. Szombaton a Tiszaújvárost fogadjuk 10:30-tól. Bízom benne, hogy visszatérőinkkel és új igazolásinkkal sikeresen vesszük ezt az akadályt is.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 6. forduló

Ózdi FC – Cigánd SE    3 – 2     (2 – 0)

Cigánd: Fedor – Béres (Filep) – Móricz (Sipos) – Gulyás – Setét – Lejko – Jóni (Horváth) – Mándi – Szigeti – Juhász (Novák) – Balogh (Csáki). Vezetőedző: Dócs Gergő.

Gólszerzőink: Szigeti, Gulyás

Dócs Gergő: – Már a bemelegítésnél éreztem a csapaton hogy valami nincs rendben, nagyon zavarta őket a pálya minősége is. Rögtön a meccs elején vezetéshez jutott ellenfelünk. Az első félidei játékunkkal elégedetlen vagyok de a szünetben rendeztük a sorokat és a második félidő már magasan a miénk volt, folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfelünket de helyzeteinket ismét kihagytuk valamint hátul belehibáztunk, amit a hazai csapat ki is használt, de emellett Fedor Albín több ziccert is hárítani tudott. Sajnos 2:1es állásnál a játékvezető nem adott meg egy egyértelmű tizenegyest számunkra. Ezek ellenére gratulálok a csapatomnak a második félidei teljesítményükért! Hétvégén a Tiszaújváros csapatát fogadjuk 12:30-tól.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!