Kiütéses győzelmek a Tiszafüred ellen

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet 17. forduló:

Cigánd SE – Tiszafüredi VSE 8-0 (3-0)

Cigánd: Deme (Stefáncsik) – Fodor (Vozárik) – Szűrös – Orgován – Gulyás – Matusz – Orosz – Korfant – Szakál (Fodor) – Kelemen – Feka.

Gólszerzőink: Feka (3), Korfant (2), Matusz (2), Orgován.

Jurkó Tamás, vezetőedző: – Tudtuk, hogy mindig a kötelező győzelem a legnehezebb. A mai napon is érződött, hogy még nem vagyunk meccsben, de a nehézségek ellenére hoztuk a kötelezőt. Az első félidőben 3-0-ás vezetésre tettünk szert ami megnyugtatta a csapatot. A második félidőben sikerült további 5 gólt szereznünk, így a mérkőzés végeredménye 8-0 lett. Gratulálok a csapatnak!

 

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet 17. forduló:

Cigánd SE – Tiszafüredi VSE 14-0 (6-0)

Cigánd: Szekeres – Posta (Csendi) – Séra – Godarsky – Behina – Vojtovics – Szakács – Kocsi – Galambos – Dandás (Kocis) – Vaszily (Bódi)

Gólszerzőink: Szakács (3), Vojtovics (3), Behina(2), Vaszily (2), Godarsky, Dandás, Bódi.

Puskás Tamás, vezetőedző: – Először is szeretnék gratulálni a csapatnak a győzelemhez. Két vereség után nagyon jól jött ez a győzelem. A mérkőzés előtt megbeszéltük hol és miben kell változtatnunk, hogy sikeresek legyünk. A srácok nagyon jól álltak a mérkőzéshez, más formációban álltunk fel mint a szokásos, és ennek meg is lett az eredménye. A mérkőzés első percétől kezdve jöttek a lehetőségek, amelyekből sikerült is gólokat szereznünk.
Egyszerű és gyors támadásokkal az első félidőben sikerült 6 gólt lőnünk. A második félidőben több játékost is más poszton próbáltam ki mint a megszokott, de szerencsére ezzel sem volt probléma. A második félidőben további 8 gólt sikerült szerezünk. Külön gratulálok az U-15-ből feljátszó játékosoknak, remekül helytálltak. Létszámban is előreléptünk, remélem ez az edzéseken is így lesz! Még nagyon sok munka vár a csapatra, és külön plusz, hogy Szénay mester is részt vesz az U-17 edzésein, mert ez nagyon nagy plusz a játékosok számára!

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!