Kiütéses győzelmek!

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 16. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE    16 – 0   (7-0)

Cigánd: Balla –Séra (Domonics) – Godarsky – Czibóka – Feka – Vojtovics – Kelemen – Behina – Kocsi E. – Szakács – Kocsi M. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzők: Kelemen (6), Feka (4), Szakács (2), Czibóka, Vojtovics, Behina, Domonics

Jurkó Tamás: – Kicsit szűk kerettel, de sikerült hozni a kötelezőt. Egész mérkőzésen nagyon agilisan, gólra törően játszottunk, ennek lett eredménye a nagyarányú győzelem. Remélem hiányzóink észbe kapnak és csatasorba állnak, mert rájuk is szükség van a tavasz folyamán! Gratulálok a csapat hozzáállásához és az U17 sikeréhez!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 16. forduló

Cigánd SE – Sajóbábony VSE    10 – 1    (4-0)

Cigánd: Várhomoki (Juhász) – Szekeres – Kocsi (Baranyi) – Szabó (Tárkányi) – Wang (Nagy) – Dandás – Horváth Z. (Setét) – Kastély (Moheb) – Jóni – Galambos (Bódi) – Horváth M. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Dandás (3), Horváth Z. (2), Nagy (2), Setét (2), Horváth M.

Terjék Zoltán: Nem is gondoltam volna eddig, hogy van győzelem, aminek nem tudok  felhőtlenül örülni, de most ezt is megtapasztaltam. Az előzetesen megbeszélt taktikai dolgokból talán 50 %-ot sem láttam viszont a pályán. Az eredmény könnyed győzelmet mutat, de a látottak alapján igazán szomorú vagyok és becsapva érzem magam egyes játékosok teljesítménye miatt. De ez is az én csapatom, akiknek gratulálok a 3 pont megszerzéséért! Érdekes hét elé nézünk…

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!