Lejátszotta első edzőmeccsét női csapatunk

A másfél hét múlva kezdődő bajnoki rajt előtt lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a CISE női labdarúgó csapata is. A délutáni találkozón a Nyíregyháza Spartacus gárdája volt az ellenfél.

Felkészülési mérkőzés

Cigánd SE–Nyíregyháza Spartacus FC 0–4 (0–1)

Cigánd, Edzőközpont műfüves pálya, zárt kapuk mögött. 

Cigánd: Oláh – Gombos, Kapéri, Bölömi, Tordai – Kovács B., Kertész – Hutkai (Kovács K.), Bornemissza, Fodor – Garda. Vezetőedző: Gönczi Zoltán

Gönczi Zoltán: – Az eredmény ellenére elégedett vagyok látottakkal. Először léptünk pályára ilyen összetételben. Látszik, hogy erőben nagyon nagy még a lemaradásunk, de azon dolgozunk edzésről edzésre, hogy ezen változtassunk. A sok védekezés felemésztette az erőnket, így sajnos a támadásokra már nem igazán volt energiánk, de voltak biztató jelek és úgy gondolom lehet építeni a mai teljesítményre. A lányok betartották a megbeszélteket, nagyon fegyelmezettem játszottak végig a mérkőzésen. A mai meccs megmutatta, hogy miben kell fejlődnünk és mik azok a hibák amiket javítanunk kell a bajnoki rajtig. Megyünk tovább, szorgalmasan dolgozunk és biztos vagyok benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!