Magabiztos, nagyarányú győzelmek!

Fiú U15 II. osztály Észak-Kelet csoport 7. forduló

Cigánd SE – Karcagi SE     9 – 0      (3-0)

Cigánd: Fedor (Mikó) – Lejko –Szigeti – Mahalek (Bandor) – Horváth – Pongó (Takács) – Popovics – Balog (Zólyomi) – Soltész – Setét – Hunyadi. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzők: Mahalek (3), Horváth 2, Szigeti, Takács, Soltész, Hunyadi.

Terjék Zoltán: – Már a mérkőzés előtt lehetett érezni, hogy a fiúk nagyon “ ott vannak “ fejben…. Változtattunk néhány poszton, kipróbáltunk több mindent. Volt ami jó volt, volt ami nem! De az összkép alapján megérdemelten nyertünk ilyen arányban is. Sok nagyon jó teljesítményt láttam, ami biztató a jövőt illetően! Gratulálok a csapatnak.

 

Fiú U14 II. osztály Észak-Kelet csoport 7. forduló

Cigánd SE – Karcagi SE 5-1 (2-1)

Cigánd: Dankó Z. ( Halász B. ) – Gönczy Z., Csáki G., Szigeti Cs., Dócs Zs. ( Márta Z. ), Teru R., ( Karászi M. ) Jánvári F., ( Szűcs N. ), Deák M., (Gellérfi R.), Balogh K., Jóni Zs., Bandor R. ( Sangulya J. ) Vezetőedző: Csáki Róbert.

Gólszerzőink: Sangulya J. (2), Deák M., Jánvári F., Jóni Zs.

Csáki Róbert: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, egy pontrúgásból már a második percben hátrányba kerültünk. A srácok jól reagáltak a bekapott gólra, ennek köszönhetően az első félidőben sikerült fordítanunk. Szünet után folytattuk az első játékrészben mutatott jó játékot, mely további három gólban és rengeteg kidolgozott helyzetben mutatkozott meg. Összességében azt kell mondjam, hogy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, a csapat végig fegyelmezetten és lelkesen játszott. Nagyon kellett már ez a győzelem!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!