Matusz Roland bemutatkozott a felnőtt csapatban

 Az elmúlt vasárnap a Füzesgyarmat otthonában vendégeskedett felnőtt csapatunk. A találkozón bemutatkozott a klub egyik nagy tehetsége, Matusz Roland. A 18 éves játékos negyedórát kapott Prisztács Tamás vezetőedzőtől.

– Jó volt, nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam, de még jobb lett volna ha a végén nem kapjuk azt a gólt – mondta Matusz Roland.
A fiatal középpályás az idén érettségizik, jövőre pedig már teljes mértékben a focira fókuszálhat, mert elmondása szerint komoly tervei vannak ezen a téren. Már az elmúlt télen elkezdte a felkészülést a nagyokkal, majd idén nyáron is, de ilyen-olyan okok miatt nem tudott megkapaszkodni.

– A mostani alkalommal már szeretnék élni, hogy folyamatosan a felnőttekkel készüljek, és minél több játéklehetőséget kapjak. Remélem a középiskola befejezése után teljesen realizálódhat, hogy stabilan a felnőtt csapatban játszhassak, ez a célom – fejezte be mondandóját a fiatal játékos.

Róla mondták

Baksa Zoltán:Fiatal kora ellenére, nagyon intelligensen viselkedik edzésen és mérkőzés közben is. Edzéseken mindig megpróbál maximumot nyújtani, ami ha ilyen hozzáállással párosul a későbbiekben is, akkor még nagyon sok örömet fog szerezni a cigándi publikumnak. Személy szerint én nagyon örülök az ő személyének közöttünk, mert rajta kívül nem igazán ragadt meg eddig a felnőtt keretben egy hozzá hasonló játékos sem. Ő példa lehet a többi utánpótláskorú játékos előtt, hogy oda lehet kerülni a felnőtt csapat közelébe, a többi már csak rajtuk múlik…
Varga Krisztián, csapatkapitány:Bár még csak pár hete csatlakozott hozzánk, azt már lehet látni, hogy fizikálisan nincs probléma vele, és a képességei alapján is úgy gondolom megérdemelten lehet a csapat tagja. A múltheti mérkőzésen beállva is mutatott olyan pozitívumokat amikre lehet építkezni.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!