“Meg kell mutatnunk mire vagyunk képesek”

Három zsinórban elveszített bajnoki mérkőzés után fogadhatjuk vasárnap, a magyar bajnok MOL Vidi FC együttesét. Prisztács Tamás, vezetőedzőnk nyilatkozott csapatunk jelenlegi helyzetéről, az elmúlt napok történéseiről, és természetesen a hétvégi kupameccsről.

– Koncentráció hiányban szenvedünk! – vág bele csapatunk vezetőedzője. – Máshogy nem lehet kezdeni csapatom értékelését a Nyírbátor meccs után. Már Tiszaújvárosban, az utolsó hét perc alatt kapott 2 gól, otthon – a Nyírbátor ellen – rögtön a meccs első percében, az ellenfél az első támadásából betalált, ez ilyen szinten elfogadhatatlan. Hiányoltam az akaratot, a végeredményről nem is beszélve… Szurkolóink türelemetlenül várják a jó eredményt, küzdelmet és győzelmet akarnak látni a pályán. Ezt sajnos nem tudtuk teljesíteni ezen a hazai bajnokin – mondta Prisztács a múltheti vesztes mérkőzésről.

– A vezetőséggel egyeztetve úgy éreztük, hogy a csapatnak szüksége van egy csapatépítő kirándulásra, ahol a fiúk közösen megpihennek, és pozitív energiát merítenek a következő fordulókra. Sikerült elmennünk Kassára, ahol a városnézesen kivül az egész csapat megtekintette a Kassa-DVTK hokimeccset, a fantasztikus hangulatú Steel Arénában, ahol egy parádés mérkőzést láthattunk. Mindenki nagyon jól érezte magát, azt gondolom elérte célját ez a hét eleji kiruccanás.

– Tehát így tiszta, pihent fejjel kezdtük a hetünket, mely végén majd az Európai Ligában szereplő Vidi-t fogadjuk a kupában. Nem kell említeni senkinek, hogy mekkora kaliberű csapat érkezik Cigándra. Számunkra ez futballünnepet jelent majd. Úgy érzem ez a mérkőzés megmutatja ki érdemli meg a cigándi mez viselését! Tudjuk nagyon jól milyen minőéggel és erővel rendelkezik a magyar bajnok, de közös erővel kell megpróbálni meglepni az ellenfelünket, az egész ország előtt. Szezon elejétől mondogatom, hogy innen már csak egy lépés a másodosztály, de a játékosok fejében kell, hogy legyen a döntés, hogy előre akarnak fejlődni, és megváltoztatni a sorsukat, vagy nem. Motivációrol már nem is szeretnék beszélni, meg kell mutatnunk mire vagyunk képesek – összegzett a fiatal tréner.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!