“Megtettünk mindent, amit megtehettünk…”

NB III Keleti csoport 13. forduló

Cigánd SE – Szolnoki MÁV FC 13 (02)

Cigánd Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Mencsik László (Kövér Tamás, Kurinka Béla).

Cigánd: Hrabina – Bokros, Répási, Fehér, Kovács G. – Sánta (Matusz, 70′), Fodor, Kis, Zanko, Varga (Horváth, 25′) – Timkó. Vezetőedző: Prisztács Tamás.

Szolnok: Molnár-Farkas – Németh (Ágoston, 67′), Horgosi, Papp, Szabó R. – Tisza, Tóth B. – Nádházi (Kotula, 83′), Földi (Karacs, 76′), Kun – Simon. Vezetőedző: Tóth Tibor.

Gólszerzők: Timkó, 52′ illetve Kun, 8′, Nádházi, 35′, Szabó, 67′.

Értékelések:

Prisztács Tamás: Megtettünk mindent, amit megtehettünk, de “hősi halált haltunk”. Varga Krisztián sérüléssel vállalta a mérkőzést, és csapatkapitányként megmutatta, hogy mennyire fontos a hozzáállás és az akarat. Horváth Attila egész héten vírusos megbetegedésben szenvedett, lázban végig feküdte a napokat, hogy csak ma tudjon segíteni a csapatnak. Kovács Gergő csakis injekciók segítségével tudta vállalni a szereplést, és a fajdalmával együtt végig játszotta a találkozót. Ezenkívül még az utánpótlásból is kellett bevonni játékost, hogy képesek legyünk kiállni, és jó eredményt elérni. Tudtuk, hogy a Szolnok milyen erővel rendelkezik, de az első góljukat “odaajándékoztuk” nekik. A második félidőben sikerült gólt rúgnunk, de hiányzott egy kis szerencse az egyenlítéshez. Sajnos a csapat mostanság ennek hiányában van, és megkaptuk a harmadikat. Újabb hét következik holnaptól egy nagyon fontos mérkőzéssel.

Tóth Tibor: A három pontért jöttünk ezt sikerült megvalósítanunk. Gratulálok csapatomnak és további sok sikert kívánok a Cigándnak.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!