Megvan az első!

Cigánd SE – Sajóbábonyi VSE 3-1 (1-0)

Cigánd Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Szarvas László, Kövér Tamás).

Cigánd: Hrabina – Zanko, Répási, Kovács, Varga – Baksa (Horváth A., 56′), Fodor, Engel – Kis, Jóni (Timkó, 86′), Molnár L. (Fehér, 90+2′). Vezetőedző: Prisztács Tamás.

Sajóbábony: Jakab – Tucsa, Tátrai, Tóth, Horváth Sz. – Fazekas, Balogh D. (Balogh M., 71′) – Molnár M., Erdei Nagy, Icsó (Lázi, 75′) – Sebők. Vezetőedző: Kriston István.

Gólszerzők: Molnár L., 16′, Tóth (öngól), 61′, Engel, 87′ illetve Sebők, 48′.

Vezetőedzői értékelések:

Prisztács Tamás: – Gratulálok a csapatom teljesítményéhez, a fiúk ezt a sikert teljes mértékben megérdemelték! Három hetet vártunk rá, ezért is nagyon becsüljük meg ezt a győzelmet. Az előző mérkőzéseken mindig hiányzott valami, de ma több dolog is jól működött. Remélem így haladunk tovább és sérülésmentesen folytatjuk a játékunkat. Az első, úgymond legnehezebb lépést megtettük, pozitívan látom a sorsunkat. Nehéz hét vár ránk, kedden Debrecenben újabb dolgokat szeretnék kipróbálni és ezzel fejlődni előre. Szombaton ismét egy újonc csapat ellen játszunk, nem számítok könnyű meccsre a Salgótarján ellen sem. Ma 23:59-ig örülhetünk és élvezhetjük a győzelmünket, de holnap reggeltől már a következő mérkőzésekre kell készülnünk.

Kriston István: – Az első félidőben nem nyújtottuk azt ami elvárható lett volna, viszont a második játékrészben sok lehetőségünk adódott amivel nem tudtunk élni.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!