Mérkőzés utáni nyilatkozatok

Marko Nikolic: – Gratulálok mindkét csapatnak, jó meccset játszottunk. Remek pályán léphettünk ma pályára, sokan voltak a lelátókon és nagyon kedvesen fogadtak minket a hazaiak, ezért köszönettel tartozunk nekik. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezek közül 10, talán 15 is kimaradt, nem is számoltam már a végén. Azon kell dolgoznunk, hogy ebben fejlődjünk, mert magasabb szinten ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Berecz Zsombor: – Jól kezdtük a meccset, az elején 3-4 nagy helyzetet is kialakítottunk, de betalálni végül csak a 30. percben sikerült. Akkor azonban gyorsan még egyet lőttünk. Úgy érzem, megérdemelten győztünk, de a hazaiakat is dícséret illeti, mert szervezetten és jól futballoztak. A legfontosabb, hogy magabiztosan továbbjutottunk. Hasznos volt a csapatnak ez a találkozó, remélem, hogy újra egy jó sorozatra állunk rá, és szerdán, a Mezőkövesd elleni bajnokin is nyerünk. Nagyon örültem, hogy kezdőként számított rám Marko Nikolic, próbáltam a teljesítményemmel meghálálni a bizalmat.

Prisztács Tamács: – Nekem jó érzéseim vannak a lefújás után. Tudtuk, hogy milyen játékerővel rendelkezik ellenfelünk, nem lehet összehasonlítani a két csapatot egymással. De nagyon örülök annak a futballnak, amit ma mutattunk, Hrabina Alex pedig hatalmas bravúrokat mutatott be. Kifejezetten taktikai dolgokkal készültünk a héten, ezeket az elemeket pedig sikerült is megvalósítanunk. A Vidi góljaira sajnos nem tudtunk válaszolni, ez már csak azért is bosszantó, mert ezzel a problémával küzdünk a bajnokságban is.

Kovács Gergő: – Az első 15-20 percben kicsit megilletődötten kezdtünk, de utána rendeztük a sorokat, mondhatni szervezetten védekeztünk. Idővel feljebb is toltuk a védekezést és így bátrabban játszottunk, sikerült is szép támadásokat vezetnünk. Egy véleményes 11-esből megszerezte a Vidi a vezetést, viszont később egy ugyanilyen esetnél, ami viszont tiszta büntető volt – mert az ellenfél védője lekönyökölt – azt le sem fújta a játékvezető. Nyilván nem ezen múlt, de ezek nagy hibák voltak szerintem. Ennek ellenére a félidő végén megszerezhettük volna a szépítő találatot. A második játékrészre harcosan mentünk ki, a Vidinek több lehetősége is volt a gólszerzésre, de Alex bravúrosan védett az egész meccsen. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, rúgtunk egy kapufát is. Összeségében jól küzdöttünk, mindenki dicséretet érdemel, szerintem a szurkolók sem csalódtak bennünk, akiknek köszönjük a bíztatást.

Fotó: Koncz György

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!