Mi lett vele? Molnár Tamás (VIDEÓ)

Szokásos hétfő visszapillantó sorozatunk – egy tragédia miatt – ma rendhagyó lesz.

Tegnap délután korábbi játékosunk, Molnár Tamás véget vetett életének. Egyesületünket mélyen megérintette a halála.

Molnár Tamás 1994 szeptemberében született Debrecenben: tehetséges gyerekként hamar a labdarúgópályán találta magát. Tehetségét a város emblematikus csapatában, a DVSC-ben bizonyíthatta.  Végigjárta a klub ranglétráját, és a 2013/2014-es szezonban egy Mezőkövesd elleni Ligakupa-találkozón be is mutatkozott a Loki  felnőtt csapatában. Cigándra igazolása előtt ontotta a gólokat a DVSC második csapatában. Edzői folyamatosan dicsérték, hogy a kapu előtti improvizálásai kiszámítatlanná teszik, ezért tud olyan sokszor eredményes lenni. 2014 nyarán nagy várakozással érkezett a CISE abaújszántói edzőtáborába, és mint utóbb kiderült megállta a helyét az akkori együttesben is. Később Hajdúböszörményben is játszott, legutóbb pedig a Dombrád labdarúgója volt. A szomorú hírt Tóth János, a Dombrád SE elnöke közölte ma velünk, aki elmondta:

Tamásnak lelki problémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott. Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne.

Molnár Tamás egy rendkívüli ember, aki immáron nincs fizikai értelemben velünk, de aligha lehet kétségünk afelől, hogy odafentről, a lehető legjobb helyről vigyáz ránk.


Molnár Tamás utolsó cigándi gólja.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!