Mi lett vele? Pócsi Balázs

Visszapillantó sorozatunk következő részében Pócsi Balázst kértük egy cigándi múltidézésre.

2013-ban egy rendkívül erős cigándi csapatba került, amelyben 21 évesen még nem sok szerep jutott neki, de így is szívesen emlékszik vissza erre az időszakra.

– Nagyon sok szép emlékem van a Cigándon eltöltött egy évemről, de legszívesebben a Diósgyőr elleni kupameccsre emlékszem vissza. – mondja Balázs.
A most 27 éves játékos miután eljött Cigándról is fontos szerepet játszik az életében a labdarúgás.
– Cigánd után két évig Tiszakanyáron folytattam, majd Nagyecsedre kerültem, ahonnan szintén két év után a jelenlegi csapatomhoz, Ibrányba igazoltam. A labdarúgás mellett Nyíregyházán helyezkedtem el az Agroforg Kft.–nél. Nagyon szeretek ennél a cégnél dolgozni, hozzám testhezálló a munkakör, összeegyeztethető az edzéseimmel és a mérkőzésekkel is – számol be elmúlt időszakáról.
– Nagy szeretettel gondolok vissza a Cigándon eltöltött egy évemre, hiszen több olyan játékossal játszottam egy csapatban, akik magasabb osztályt is megjártak, ami számomra felemelő élmény volt. Habár csak egy évet töltöttem a klubnál, ez az egy év is nagyon tartalmasra sikerült. Az akkor csapatból Ur Lacival volt szoros a kapcsolatom, és most örömmel látom a TV-ben az NB I-es szereplését.– áradozik egykori védőnk.
Balázs tavaly ismerkedett meg jelenlegi párjával, Eszterrel, akivel együtt élnek Nyírmeggyesen. Komoly terveik vannak a jövőre nézve, így hát a magánéletbeli kiegyensúlyozottsága is segíti a futball-karrierjét.

 

Barátnőjével egy törökországi nyaraláson.

 

Név: Pócsi Balázs
Poszt: Védő
Mezszám: 20
Születési hely, idő: Debrecen, 1992. 06. 01.
Becenév: Balu
Családi állapot: Kapcsolatban
Eddigi pályafutás: Nyírsuli, Cigánd, Tiszakanyár, Nagyecsed, Ibrány
Erősebb láb: Jobb
Pályafutásom kezdetei: Nyíregyháza
Legemlékezetesebb mérkőzésem: Tatabánya – Nagyecsed (Magyar Kupa), a 92. percben sikerült győztes gólt fejelnem.
Edzők, akikre a legszívesebben emlékszem: Minden edzőm pozitív hatással volt a pályafutásomra, de ha ki kellene emelnem valakit, Koskovits Gyuri bá-t mondanám, mert ő indított el a felnőtt foci útján, sokat köszönhetek neki.
Mivel foglalkoznék, ha nem lennék futballista: Mindig közel állt hozzám a mozgás és a sport, ezért talán testnevelő tanárként tudtam volna magam elképzelni.
Kedvenc étel: Húsleves és a mákos guba
Kedvenc ital: Rostos gyümölcsitalok
Kedvenc zenei stílus, együttes: Zenei „mindenevő” vagyok, mostanában nagyon szívesen és gyakran hallgatom a Follow the Flow számait.
Kedvenc film: Transformers filmek
Mérkőzéssel, labdarúgással kapcsolatos babonám: Nem vagyok babonás ember, ezért a mérkőzések előtt nem készülök semmilyen babonával, véleményem szerint a legfontosabb, hogy magamban bízzak a játék során.
Példakép a labdarúgásban: Legjobban David Luiz játéka tetszik.
Szabadidős tevékenység, ami kikapcsolódást jelent számomra: A barátnőm és én is inkább az aktív kikapcsolódást részesítjük előnyben, természetkedvelők vagyunk, ezért sokat járunk a szabadba kirándulni és túrázni.
A sportág, amit a labdarúgáson kívül leginkább kedvelek: Kézilabda és az úszás

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!