Mindenki szurkoljon!

Holnap folytatódik az NB III Keleti csoport küzdelemsorozata, amikor 13 órától az ESMTK csapatát látjuk vendégül, a bajnokság 15. fordulójában.

A két csapat eddig kétszer mérkőzött meg egymással, a mérleg a fővárosiak felé billen. Amint azt a hét eleji felhívásunkban említettük: a Cigánd SE labdarúgó csapata nehéz időszakot élt át az elmúlt hetekben: a szurkolók és labdarúgóink számára is keserves a csapatunk bajnokságban nyújtott eddigi teljesítménye. Együttesünknek még két forduló maradt hátra ezévben a bajnokságból. Még két forduló! Még két esély arra, hogy az őszi idényben javítsunk a jelenlegi helyezésünkön! Hazai pályán azonban már csak egyszer! Kérjük a CISE-drukkereket, hogy helyszíni szurkolással, pozitív energia átadásával segítsék a csapatot annak érdekében, hogy szombaton győzelemmel jöjjenek le a pályáról!

Cigánd SE (15.) – Erzsébeti SMTK (2.)

Játékvezető: Hanyecz Bence

Asszisztensek: Flinta Zoltán, Kövér Tamás

 

Egy kis történelem:

2017. október 15. – NB III-as bajnoki mérkőzés:

Erzsébeti SMTK – Cigánd SE 2-0 (0-0)
Budapest ESMTK Stadion, 200 néző. Vezette: Káprály.
ESMTK: Bonica – Privigyei, Tóbiás, Bányai, Mohácsik, Boda, Horváth (Lázár, 81′), Soós (Slezák, 68′), Pölöskei, Madarász, Markovics. Vezetőedző: Turi Zoltán.
Cigánd: Sánta T. – Balla, Répási, Kovács G., Baksa, Szőllősi, Ötvös, Sánta K. (Timkó, 71′), Benke (Horváth, 78′), Toma, Molnár (Németh, 71′). Szakmai igazgató: Szénay Péter.
Gólszerzők: Boda, 57′, Markovics, 73′.

2018. április 28. – NB III-as bajnoki mérkőzés:

Cigánd SE – Erzsébeti SMTK 1-1 (1-1)
Cigánd Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Hanyecz.
Cigánd: Sánta T. – Horváth F., Szegedi, Kovács, Varga (Balla, 54′) – Baksa (Oravecz, 75′) – Sánta K. (Répási, 68′), Toma, Molnár – Szöllősi – Svedyuk. Megbízott edző: Prisztács Tamás.
ESMTK: Bonica – Bányai, Privigyei, Lázár, Tóbiás, Mohácsik (Slezák, 46′), Horváth L. (Nicsenko, 64′), Soós, Madarász, Pölöskei, Markovics. Vezetőedző: Turi Zoltán.
Gólszerzők: Szöllősi, 31′ illetve Lázár, 35′.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!