Mindkét csapatunk jól teljesített

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 11. forduló

Kazincbarcikai SC – Cigánd SE    2 – 0      (1 – 0)

Cigánd: Balla –Godarsky – Feka – Fodor – Kelemen – Matusz – Behina – Orosz – Kocsi – Csendi – Domonics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Jurkó Tamás: – Csak gratulálni tudok a mai napon pályára lépő tizenegy játékosomnak,mert nagyon szervezetten és taktikusan játszottunk. Benne volt a mérkőzésben a bravúr,de mindig az a kicsi plusz hiányzik. Nagyon bízom abban,hogy a hátra lévő két bajnokin is ugyan ilyen erényeket fogunk felcsillantani és a “kicsi” is mellénk áll!

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 11. forduló

Kazincbarcikai SC – Cigánd SE    1 – 3     (0 – 2)

Cigánd: Juhász – Szekeres – Galambos – Dandás – Posta – Wang – Baranyi – Szakács – Jóni – Vojtovics – Nagy. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőink: Posta (2), Dandás.

Terjék Zoltán: – Rendkívül rossz előjelekkel vágtunk neki ennek az útnak. 5 játékosom is betegség miatt nem tartott velünk. Jurkó kollegám segített ki minket 2 játékossal, hogy egyáltalán ki tudjunk állni. A legnagyobb meglepetésemre a csapat szinte minden taktikai utasítást betartott, így ,,ült” az elképzelésem! A szükség posztokon mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott, aminek a gyümölcse a 3 pont! Ezért hatalmas gratuláció jár nekik!

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!