Mindkét csapatunk kikapott Debrecenben

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet 23. forduló:

Debreceni EAC – Cigánd SE 4-2 (3-1)

Cigánd: Stefáncsik – Kocsi – Szűrös – Orgován – Feka L. – Matusz – Orosz – Korfant – Szakál – Fodor – Feka A. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőink: Korfant, 9′, Orosz, 74′.

Jurkó Tamás: – Sajnos nagyon nehéz olyan mérkőzésről értékelnünk, amikor megint csak 11 hadra fogható játékossal utazunk el! Nem tudtuk megismételni múlt heti teljesítményünket. Nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk a hazaiaknak, mikor már partiba lettünk volna, akkor pedig fegyelmezetlenek, pontatlanok voltunk, és ez meg is bosszulta magát. Lelkesedésből, most mi kaptunk ízelítőt, hogy ha idegenből is pontokat akarunk szerezni akkor mindenből többet kell nyújtanunk.

 

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet 23. forduló:

Debreceni EAC – Cigánd SE 3-1 (1-1)

Cigánd: Kovács – Szekeres – Iski – Paronai (Petercsák) – Wang Zhuo – Tárkányi – Horváth (Varga) – Nagy – Jóni – Páricsi – Posta. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Gólszerzőnk: Vozárik, 23′.

Puskás Tamás: – A mérkőzésre egész héten becsülettel készült a csapat, de sajnos a hétvégén néhány játékos családi okok valamint sérülés miatt nem tudott részt venni a mérkőzésen. Emiatt sajnos csak 9 mezőnyjátékossal és 1 kapussal tudtunk a mérkőzésre elutazni. A meccs előtt átbeszéltük a taktikai dolgokat, hogy hogyan tudjuk fizikálisan is a meccset behúzni. A taktikai feladatokat nagyszerűen hajtották végre a srácok és egy gyönyörű szöglet után sikerült is betalálnunk. Megszereztük a vezetést és emellett jól is védekeztünk, de sajnos a 44. percben egy felesleges büntetőt csináltunk, és ezzel a félidőre kiegyenlített a hazai csapat. A második félidőben egy támadás után nem tudtuk elrúgni a labdát és egy megpattanó lövésből vezetéshez jutott a hazai csapat. Két perccel később egy fantasztikus 20 méteres lövés után tovább növelte előnyét a Debrecen. A hazai csapat két piros lapot is kapott de sajnos már ez sem segített, mert a fiúk nagyon elfáradtak a végére és az eredmény már nem változott. Most is ki kell emelni Kerekes Dávidot, mert ismét meccsben tartotta a csapatot bravúrjaival, valamit Godarsky és Vozarik is nagyon jó mérkőzést játszottak! Gratulálok a srácoknak hogy ilyen jól álltak a mérkőzéshez és maximálisan odatették magukat. Most lehetett látni, hogy ez a csapat összetart! Még egyszer nagyon gratulálok!

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!