Mindkét csapatunk kikapott Miskolcon

Fiú U-15 II. osztály Északi csoport 12. forduló

Miskolc Népkert Volán SE – Cigánd SE     3 – 1    (1 – 1)

Cigánd: Balogh – Nagy – Kolompár (Szabó) – Petercsák – Iski – Tárkányi – Lakatos – Dókus – Polyák – Kolozsvári – Sütő. Vezetőedző: Paronai Tamás.

Gólszerző: Polyák

Paronai Tamás: – A listavezető csapathoz utaztunk, akiknek a bajnokságba eddig mindössze egy vereségük volt, és azt éppen Cigándon szenvedték el. Több kezdőjátékos hiányával is meg kellet küzdenünk (volt, aki igazoltan volt távol és sajnos volt, aki nem), ennek köszönhetően 12-en keltünk újra útnak. Már a Sajóvölgye ellen is nagyon jó első félidőt produkált a csapat, de erre most még rátettek egy lapáttal a fiúk. 4-2-3-1-es felállást választottunk erre a mérkőzésre köszönhetően annak is, hogy Sütő kéztörése után vissza tudott térni a csapatba. Az egy szem csatárunkat, Polyákot szinte nem tudták szabályosan szerelni és újra az ő küzdőszellemének köszönhetően szereztünk vezetést, amit hamar egalizált a hazai csapat. Ezután hatalmas küzdelem folyt a pályán, mindkét csapat egyértelmű győzelemre tört, és nekünk többször is sikerült lekontrázni őket, de létszámfölényes szituációkat nem tudtuk megoldani, ekkor a fáradtság jeleit fel lehettet fedezni a csapaton. A meccs utolsó szakaszában egy rossz helyezkedés miatti szöglet után megszerezte a második gólját is a hazai csapat, amit követően már nem tudtunk újítani. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy játékvezetőt küldtek a mérkőzésre, aki érdekes felfogásban vezette mindkét meccset, ami az U14-ben a hazaiaknak büntető volt az a mi mérkőzésünkön már nem volt megadható nekünk. Ezek ellenére mindenkit dicséret illet, mert nagyon jó és kulturált focit mutattunk.

 

Fiú U-14 II. osztály Északi csoport 12. forduló

Miskolc Népkert Volán SE – Cigánd SE     12 – 0     (5 – 0)

Cigánd: Gulyás – Béres – Fodor – Lejko – Jóni – Mándi – Balogh – Ragán – Horváth – Nemes – Fedor (Dócs). Vezetőedző: Dócs Gergő.

Dócs Gergő: – A pénteki edzésen még úgy volt, hogy 16 fővel utazunk a Népkert csapatához, de induláskor már csak 11 hadra fogható játékosom maradt, mert sokan betegséggel és egyéb problémákkal küzdöttek. Ez sajnos a mérkőzésen is megmutatkozott és ellenfelünk kiváló játékkal fölényesen győzött. Köszönöm azoknak akik megjelentek a mérkőzésen!

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!