Mindkét csapatunk kikapott

Férfi U-19 III. osztály Északi csoport 5. forduló

BTE-Felsőzsolca – Cigánd SE    4- 0     (2 – 0)

Cigánd: Balla – Godarsky – Szűrös – Feka – Szakács – Domonics – Csendi – Behina – Orosz – Czibóka (Fodor) – Vojtovics. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

 

Fiú U-17 III. osztály Északi csoport 5. forduló

BTE-Felsőzsolca – Cigánd SE    2 – 1    (1 – 1)

Cigánd: Várhomoki – Szekeres – Galambos – Horváth – Dandás – Vaszily – Wang – Baranyi – Jóni – Bódi (Setét) – Kastély. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőnk: Dandás.

Terjék Zoltán: – Sajnos a végeredményt tekintve nem érzékelhető jelentős változás, viszont újabb hasznos tapasztalatokat szereztünk idegenben. Játékra alkalmatlan pályán, javarészt 2002-es születésű ellenféllel szemben a mérkőzést úgy kezdtük ahogy megbeszéltük, ennek köszönhetően gyorsan be is találtunk. Aztán “csak” a szokásos menetrend alakult ki. Kezdtünk elfogyni mind létszámilag, mind erőben, mivel az egész mérkőzés a küzdésről szólt és nem a kombinatív játékról. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy nyilvánvaló bírói tévedés előzte meg a hazaiak második gólját, viszont 50%-ban a csapat védekezése is csődöt mondott abban a szituációban, mert senki nem vágta ki a pattogó labdát, amely 45 méterről érintetlenül hullott a kapuba.

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!