Mindkét csapatunk vereséget szenvedett

U-19 III. osztály Észak-Kelet 19. forduló:

Cigánd SE – Balmazújvárosi FC 1-2 (0-1)

Cigánd: Stefáncsik – Gulyás, Szűrös, Orgován, Feka L., Matusz, Orosz, Korfant (Fodor), Szakál, Kelemen, Feka A. Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőnk: Feka L., 74′.

Jurkó Tamás: – Két teljesen ellentétes félidőt játszottunk a jó erőkből álló Balmazújváros ellen. Az első félidőben a vendégek, a másodikban mi domináltunk. Elkerülhető gólokat kaptunk, ami nagyon bosszantó! Embert próbáló időben kellett játszanunk, de le a kalappal a srácok előtt, ha egy kicsit bátrabbak, vagányabban vagyunk akkor az eredmény fordítva is alakulhatott volna.

U-17 III. osztály Észak-Kelet 19. forduló:

Cigánd SE – Balmazújvárosi FC 0-12 (0-6)

Cigánd: Várhomoki – Séra – Godarsky, Horváth, Dandás, Behina, Kerekes (Kocsis), Kocsi, Galambos, Csendi, Vaszily. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Puskás Tamás: – Az első 10 percben két lehetőség is adódott a csapat előtt, hogy gólt szerezzen. Ez sajnos megbosszulta magát és az második helyzet utáni kontratámadásból sajnos gólt kaptunk. A második és a harmadik gólt nagy hibák után kaptuk, aztán a balmazújvárosi csapat teljesen átvette a mérkőzés irányítását. A második félidőre sajnos a játék képe nem változott, ennek köszönhetően nagyarányú vereségbe szaladt bele a csapat.
A meccs néhány játékos hozzáállását hűen tükrözi, ugyanis nagyon kis létszámban jelentek meg a mérkőzésen. A jövőben nagy változásokra lesz szükség, hogy több ilyen vereség ne forduljon elő, sokkal több áldozatot kell hozniuk a srácoknak!

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!