Mindkét ifjúsági csapatunk vereséget szenvedett

Férfi U-19 III. osztály Észak-Kelet 25. forduló:

GFSE Oros – Cigánd SE 5-2 (1-1)

Cigánd: Stefáncsik – Kocsi – Orgován – Feka L. – Kelemen – Matusz – Orosz – Fodor Á. – Fodor D. – Szakál (Szalontai) – Feka A. Megbízott edző: Puskás Tamás.

Gólszerzőink: Orosz, Feka L.

Puskás Tamás: – Nagyon dinamikusan és energikusan kezdtük a mérkőzést. Szép támadásokat vezettünk és a védelem is jól zárt. A haza csapat egy szabadrúgás után jutott vezetéshez. A félidő vége előtt Feka Lajos büntetőből egyenlített ami nagyon fontos volt. A második félidőt rosszul kezdtük és éles szögből sajnos ismét hátrányba kerültünk. Erre a gólra még tudtunk válaszolni Orosz Bence révén aki nagyon jól teljesített a gólja mellett! A 70. percre fizikálisan elfáradt a csapat és most a nagyobb melegben még jobban megmutatkozik az edzéshiány és ennek köszönhetően 3 gólt kaptunk a mérkőzés hajrájában. A csapatból ki kell emelni Orosz Bencét, Kelemen Gergőt valamint Feka Lajost! Biztos vagyok benne hogy a csapat javítani fog a jövőben, és remélem az edzéslátogatottság is magasabb lesz!

 

Férfi U-17 III. osztály Észak-Kelet 25. forduló:

GFSE Oros – Cigánd SE 5-1 (4-1)

Cigánd: Kerekes – Séra (Horváth) – Galambos – Vozárik – Godarsky – Vaszily – Behina – Vojtovics – Szakács – Kocsi – Csendi. Vezetőedző: Puskás Tamás.

Gólszerzőnk: Vozárik.

Puskás Tamás: – Nem is tudom hogy fejezzem ki magamat. Nagy csalódás volt számomra a mérkőzés. Nagyon rosszul álltak a meccshez a fiúk, aminek eredményképp már a 2. percben egy felesleges büntetővel vezetéshez jutottak a hazaiak. Pár perc múlva Vozárik egy gyönyörű góllal egalizált. Ez után nem értem mit történt, egymás után kaptuk a gólokat és 4 – 1 es hazai vezetéssel vonultunk az öltözőbe, ami miatt hangos volt a félidei beszélgetést. Ennek hatására a második félidőben egy teljesen más csapatot láthattam a pályán, sokkal többet akartak küzdöttek a fiúk de sajnos nem jöttek a gólok. Nagyon csalódott vagyok mert a srácok lerombolták az elmúlt hét havi edzésmunkát. Nem lehet mindig dicsérni a csapatot, így most kritikával kell illetnem BehinaBálintotmert egy csapatkapitány nem hagyhatja cserben a csapatát. A leggyengébb teljesítményt Vojtovics játszotta. De ki kell emelni Csendi Elődöt, Galambos Olivért és Szakács Milánt és nagyon jó mérkőzést játszott Horváth Béla aki az U15ből játszott fel. Most a fiúk kaptak pár nap szabadságot mert nehéz hét van mögöttük, remélem edzésen teljes létszámban fogunk találkozni. Külön szeretném megköszönni a segítséget Oláh Leventének és Sánta Tibinek akik jelen voltak a mérkőzésen!

 

 

 

 

 

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!