Molnár László: “remélem, hogy jövőre már az NB III-ban szerepelünk”

Molnár László az egyik legnagyobb kedvenc a cigándi szurkolók körében. A 28 éves játékos féléves kitérő után tért vissza Cigándra, és nem vitás, hogy igazi vezére fiatal csapatunknak – a pályán, és azon kívül is. A nyári porcműtéte miatt az első pár fordulót kihagyta, de most már 100%-os állapotban segíti csapatunkat a minél jobb eredmény elérésében.

– Először is, hogy vagy?

– Köszönöm kérdésed, jól vagyok!

– Mindkét eddigi meccseden jól játszottál! Te elégedett vagy a visszatéréseddel?

– Igaz még nem vagyok a legjobb formámban, de megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból. Soha nem lehet elégedett az ember magával mert mindig többre kell törekednie. Úgy érzem kezdem visszanyerni a formám, de még a gólokat hiányolom.

– “Addig nem hiányzik a gólod” míg sorra nyerjük a meccseket! Mit szólsz a csapat eddigi teljesítményéhez?

– Ez igaz, a csapat érdekeit magam elé helyezem, az eddigi eredmények mutatják a csapat teljesítményét, viszont van még hová fejlődnünk. De az biztató, hogy minden meccshez ugyanolyan koncentráltan, motiváltan állunk hozzá, ellenféltől függetlenül attól, hogy ki hányadik helyen van, mert nem nézzünk le senkit.

– Te vagy a csapat egyik rangidőse, és úgy viselkedsz a pályán és pályán kívül is ahogy az egy vezérhez illik! Milyen tanácsokkal látod el a fiúkat, és hallgatnak-e rád?

– Nem várom el senkitől, hogy hallgasson rám, de jól esik, hogy a segítségem pozitív szándékkal veszik. Inkább a pályán szoktam motiválni őket, ha valaki hibázik a hiba ellenére is biztatom, mert bárki hibázhat.
– Akkor tovább ezen az úton!
– Mindenféleképpen, és remélem, hogy jövőre már az NB III-ban szerepelünk.

Fotó: Ádám János

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!