Nagy Gábor lett a CISE Halhatatlanok Klubjának első tagja

A Cigánd Sportegyesület szeretne hagyományteremtő módon megemlékezni egykori kiváló játékosairól, vezetőiről. Méltóképpen köszönteni azokat, akik sokat tettek bármilyen módon Egyesületünkért. Ezért szombaton hivatalosan is megnyitotta a CISE Halhatatlanok Klubját, amelynek az első tagja, méltán az egyik leghíresebb cigándi labdarúgó, Nagy Gábor lett.

Az egykor kiváló kapus 1971. október 2-án született Sárospatakon. Cigándon járt Általános Iskolába, ahol elkezdődött futballpályafutása is. Egerben tanult tovább, 1995. augusztus 4-én a Stadler FC színeiben játszotta első NB I-es meccsét az Újpest ellen. A 90-es évek közepén az egyik legjobb kapusa volt a ligának. Az élvonalban összesen 56 mérkőzésen szerepelt.  Pályafutását Turán fejezte be, mely után kapusedzőként kezdett el dolgozni. Soroksáron, Nyíregyházán, majd az MTK-nál tevékenykedett, jelenleg pedig az NB II-es Budafok felnőtt csapatának kapusedzője.

Nagy Gábor a Cigánd SE Halhatatlanok Klubjának első tagja, aki szombaton a Mezőkeresztes elleni bajnoki mérkőzés előtt Tóth Istvántól, a Cigánd FC ügyvezetőjétől vehette át az erről szóló díszoklevelét.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!