NB III Keleti csoport 17. forduló – Szénay Péter beharangozója

ESMTK – TÁLLYA KSE: – Az ESMTK-nak még van lehetösége megzavarni a Monort, de akkor most kötelező a győzelem. Ilyen mérközéseken amikor mindenki elvárja a három pontot nem mindig sikerül elérni. A vendég csapat mostanáig nagyon jól szerepelt a tavaszi bajnoki mérközéseken, de most más rangú ellenfél vár rájuk. Azt gondolom a Tállya egy ponttal is elégedett lenne, de a hazaiak ha nehezen is begyűjtik a három pontot. Tippem: 1-0.

TISZAFÜREDI VSE – JÁSZBERÉNYI FC: – A Tiszafüred még nem szerzett pontot tavasszal. Most van lehetőség a javításra, de nem lesz egyszerű a Jászberény ellen. Mindkét csapanak fontos mérkőzés lesz, ezért úgy érzem pontosztoszkodás lesz a végén. Tippem: 1-1.

TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS – NYÍRBÁTORI FC: – A Tiszaújváros támadófutballt játszik, gondolom hazai környezetben ez még jobban megmutatkozik. A Nyírbátor két hazai vereség után érkezik vendégségbe. A pillanatnyi forma miatt azt gondolom a hazaiak egy góllal jobbak lesznek. Tippem: 2-1.

DEBRECENI EAC – FÜZESGYARMATI SK: – A DEAC télen erősitett, és három mérközésből hét pontot tudott eddig szerezni. Azt ondolom nem kellesz nekik a kieséssel foglalkozni. A Füzesgyarmat eddig mindössze két meccset játszott tavasszal, egy balszerencsés vereség és egy szerencsés győzelem van mögöttük. A kérdés, hogy most mire lesz képes a csapat? Tippem: 2-0.

CIGÁND SE – PUTNOK FC: – Szeretnénk minél hamarabb biztonságos zónába kerülni, és ezáltal nem a kiesés veszélyével foglalkozni. Ezért győzni szeretnénk hazai pályán a tavasszal jól szereplő Putnok ellen, akik nem fogják könnyen adni magukat. Tippem: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!