NB III Keleti csoport 18. forduló – Szénay Péter beharangozója

Nyírbátori FC – Cigánd SE: – A hazai csapatból eligazolt a legveszélyesebb játékos és a legeredményesebb góllövő, Hornyák, de jöttek új játékosok is. A Nyírbátor főleg a hazai pályán szerezte eddig a pontokat, ezért otthonában bárkire veszélyes, de a nehéz talaj nem segít a játéknak. Mi is több új játékosokkal indulunk neki a bajnokságnak, szeretnénk legalább egy pontot kiharcolni. Tippem: 1-2.

Monori SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros: – Egyértelmű hogy a mérkőzés favoritja a hazai csapat, ahol a feljutás a cél. Kötelező pontokat valamikor nem egyszerű megszerezni. A Tiszaújváros más célokkal indult a bajnokságba, többen gondolták, hogy akár a bajnokságot is megnyerhetik, de most a bennmaradásért kell küzdenek. Tippem: 1-0.

Debreceni EAC – ESMTK: – A DEAC jól kezdte a bajnokságot ősszel, de utána nagyon visszaesett. Most több erősítést jött a csapathoz, látszik, hogy mindenáron bent akarnak maradni. Jelenleg úgy néz ki, hogy csak az ESMTK tudja megzavarni a Monort, de akkor most is három pontban kell nekik gondolkodni. Tippem: 1-1.

Putnok FC – Füzesgyarmati SK: – A Putnok is inkább feljutásra gondolt a bajnokság elején, de lemaradt. Több játékos eligazolt, de jöttek újak is. Csak az élen akar a csapat tovább szerepelni. Füzesgyarmati csapat szépen lassan följebb és följebb lép a tabellán. Most sem akar pont nélkül hazautazni. Tippem: 1-0.

Diósgyőri VTK II – Tiszafüredi VSE: – A fiatal hazaiak már lejátszották az első tavaszi mérkőzésüket. Egy pontot szerzett, de most három pontra kell nekik vadászni, ha el akarják kerülni a kiesést. Tiszafüred nagyon jól szerepelt mostanáig a bajnokságba, de a tavaszi mérkőzésekre ellenük már mindenki más fogja tudni hogyan kell készülni. Tippem: 2-0.

MTK Budapest II – Balassagyarmati VSE: – Az MTK több pontot szerzett a bajnokságba mostanáig mint a Balassagyarmat és a a mérkőzés előtt is favoritnak számítanak. A Balassagyarmat megpróbált erősíteni a télen, fognak is meglepetéseket okozni, de először a bentmaradásért kell megküzdeniük, utána lehet merészebb álmuk. Tippem: 2-1.

Jászberényi FC – STC Salgótarján: – A Jászberény is jól kezdte a bajnokságot, de utána kicsit lecsúszott a tabellán. Most lehet javítani, és csak három pontra lehet nekik gondolni, de lehet hogy a pálya kicsit megakadályozza a célokat. Úgy hallani sok minden történt a télen Salgótarjánban. Mindenkit érdekel, hogy mire lesz képes az új összetételű csapat. Tippem: 3-0.

Tállya KSE – Gyöngyösi AK: – Mind a két csapatnak nagyon kell pontokat szerezni. Nem lesz egyszerű mérközés. A hazai csapat csak három ponttal akar elindulni a tavaszi idényben. A Gyöngyösnek nem sikerült az első tavaszi bajnoki mérkőzés, mert a fontos első hazai bajnokin csak egy pontot szerzett, de most is legalább ilyen célokkal indul Múcsonyba. Tippem: 1-1.

 Forrás: harmadikvonal.hu

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!