NB III Keleti csoport 19. forduló – Szénay Péter beharangozója

Füzesgyarmati SK – ESMTK: – A hazai csapat a hosszabbításban veszített a múlt héten. Gondolom, hogy jól lesznek tüzelve és harapni fognak az ESMTK ellen. A vendégek ha még versenyben akarnak lenni a Monorral, akkor pontot kell, hogy szerezzenek. Tippem: 1-1.

Gyöngyösi AK – Debreceni EAC: – A Gyöngyös már hat mérkőzés óta nem nyert. Most is nehéz meccs vár a csapatra. Ha bent akarnak maradni, akkor legalább egy pontot kell, hogy szerezzenek. Ez úgy néz ki, hogy „hatpontos“ mérkőzés lesz. A DEAC jól erősített a télen, és úgy érzem legalább egy pontot fog szerezni. Elsődleges az ilyen meccseken, hogy nem szabad veszíteni. Tippem: 1-1.

Tiszafüredi VSE – Tállya KSE: – A Tiszafüred már három forduló után maradt pont nélkül, de mindháromszor idegenben játszott. a hazai szurkolók már a győzelmet várja tőlük. Tállya nagyon fontos három pontot szerzett az utolsó percekben a legutóbbi mérkőzésén. Most sem fogják “könnyen adni a bőrüket”. Tippem: 1-0.

Balassagyarmati VSE – Jászberényi FC: – A hazai csapat már kilenc forduló nem tudja megszerezni a három pontot és nagyon visszaesett a tabellán, de nem akarnak lemaradni a többi csapatoktól. A Jászberény góllövő fesztivált rendezett az elmúlt fordulóban. Most inkább harcos és küzdelmes mérkőzést lehet várni, mert a hazaiaknak nagyon kellene pontokat szerezni. Tippem: 0-1.

Putnok FC – Nyírbároti FC: – A Putnok a múlt héten csak az utolsó utáni percben tudta kiharcolni a három pontot. A Nyírbátor mostanáig csak egyszer győzött idegenben, és ez pontosan Múcsonyban sikerült nekik, a Tállya ellen. Most megint odautaznak és lehet, hogy egy újabb szép emlék lesz a borsodi kirándulás. Tippem: 1-1.

STC Salgótarján – Diósgyőri VTK II: – Gondolom már mindenki ismeri a salgótarjáni helyzetet, de csak kitalál valamit a csapat, hogy nem kapjon megint sok gólt. A fiatal DVTK jól elindult a tavaszi bajnokságba és most mindenki elvárja a csapattól a három pontot. Tippem: 0-7.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – MTK Budapest II: – A Tiszaújváros az első tavaszi fordulóban nem szerzett pontokat. Most van lehetőség a hazai pályán javítani, mert eddig csak kétszer nyertek otthon. A fiatal MTK jól szerepel a bajnokságban, és most is el lehet várni, hogy nem lesznek megelégedve az egy ponttal. Tippem: 1-2.

Cigánd SE – Monor SE: – Monort még nem sikerült senkinek legyőzni a bajnokságban. Azt gondolom, hogy nekünk az egy pont is sikernek számítana a listavezető ellen. A vendégek eddigi fantasztikus teljesítménye magáért beszél és csak dicsérni lehet, de a hazai pályán képesnek tartom a csapatot, hogy bárkit legyőzzön. Tippem: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!