NB III Keleti csoport 20. forduló – Szénay Péter beharangozója

TÁLLYA KSE – STC SALGÓTARJÁN: – A hazai csapat nagyon jól elindult a téli szünet után a bajnokságban. Két mérkőzés, hat pont és máris felugrott a csapat a 12. helyre. Most mindenki elvárja, hogy három pontot szerezzenek. Salgótarján csak egy mérkőzést játszott tavasszal és nagyon kikapott, de azóta már eltelt két hét és csak a csapat készült a második mérkőzésre. Nagyon nehéz lesz nekik pontot szerezni, de el lehet várni, hogy küzdős vendégcsapat lép a pályára. Tippem: 4-0.

DEBRECENI EAC – TISZAFÜREDI VSE: – A DEAC nagyon beerősített a télen, amit be is bizonyított az ESMTK ellen, de Gyöngyösön is három pontra számított, ami nem sikerült. A Tiszafüred pont nélkül indult a tavaszi bajnokságba és a 6. pozícióból már leesett a 8. helyre, és ha nem akar még lejjebb esni akkor legalább egy pontot kellene nekik hazavinni, de a DEAC ellen ez nem lesz egyszerű feladat. Tippem: 3-0.

MONOR SE – PUTNOK FC: – Cigándon türelmesen játszott a monori csapat, kihasználta a gólhelyzeteket és három ponttal utazott haza, és továbbra is veretlenek a bajnokságba. Most is csak kevesen várják , hogy a hazai pályán veszítenek. Putnok a tavaszi fordulók alatt három pontot tudott összegyűjteni, akkor is ha kétszer a hazai pályán játszott. Úgy néz ki, hogy a csapat nincs olyan formába amilyen volt nekik nyáron. Tippem: 3-1.

JÁSZBERÉNYI FC – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A Jászberény egy pontot szerzett Balassagyarmaton, amit úgy sikerült, hogy a második félidőbe jobb játékkal tudtak fordítani. Tiszaújváros csak Monor ellen játszott a téli szünet után, és nagyon lehetséges, hogy képesek pontokkal hazautazni. A vendég csapatnak minden pont fontos. Tippem: 2-1.

DIÓSGYŐRI VTK II – BALASSAGYARMATI VSE: – A fiatal DVTK jól kezdett a bajnokságban és a megszerzett négy ponttal javítot a pozícióján. Most új lehetőség van a csapat előtt, hogy a három ponttal még előrébb lépjen. A Balassagyarmat már 10 forduló alatt nem tudott győzni, és már az utolsó helyre leesett, de az utolsó két mérkőzésen négy gólt tudtak lőni, de csak egy pontot szereztek. Most lehet hogy eredményesebbek lesznek. Tippem: 2-2.

ESMTK – GYÖNGYÖSI AK: – Az ESMTK lehet, hogy még bele akar szólni a bajnoki címbe, de akkor már nem lehet nekik pontot veszíteni. Csak a győzelem fog számítani. A Gyöngyös már hét mérkőzés után nem nyert, most is nagy meglepetés lenne ha sikerülne győzniük. Tippem: 2-0.

NYÍRBÁTORI FC – FÜZESGYARMATI SK: – A Nyírbátor csak két gólt tudott lőni a két tavaszi mérkőzések alatt, de ez a csapatnak négy pontot hozott. Most is a hazai csapat három pontot fog akarni megszerezni. Füzesgyarmat a téli szünet után csak egy mérkőzést játszott és abban is csak a 98. percben veszített. Jól erősítettek a télen, döntetlenre minimum jók lesznek. Tippem: 1-1.

MTK BUDAPEST II – CIGÁND SE: – A fiatal MTK csak egy mérkőzést játszott a tavaszi fordulókból, és azt meg is nyerte hazai pályán. Most is a hazai pályán nem fog akarni pontokat áthagyni az ellenfélnek. Mi eddig a tavasszal csak egy pontot szereztünk, és most is legalább egy ponttal akarunk hazautazni. Tippem: 1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!