NB III Keleti csoport 22. forduló – Szénay Péter beharangozója

TÁLLYA KSE – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A hazai csapat jól kezdte a tavaszt, de a vendégek is belekezdtek a pontgyűjtésbe, és szép lassan lépnek feljebb a tabellán. Kiegyenlített találkozóra számítok. Tippem: 1-1.

DEBRECENI EAC – BALASSAGYARMATI VSE: – Szerdán váratlan nagyarányú vereséget szenvedett a hazai csapat. Most biztosan megpróbálnak javítani a több sebből vérző vendégek ellen. Tippem: 2-0.

GYÖNGYOSI AK – TISZAFÜREDI VSE: – Hat pontos mérkőzés, ahol a hazaiakat kicsit esélyesebbnek érzem. A vendégek egyre nehezebb helyzetben vannak, fontos lenne, hogy megszerezzék első tavaszi pontjukat. Tippem: 2-1.

MONOR SE – FÜZESGYARMATI SK: – A Monort kis híján meglepte a Putnok az elmúlt hazai meccsén, és csak a szerncsének köszönhetik pontszerzésüket. A vendégek képesek lehetnek a bravúrra, hogy megverjék a bajnokesélyes csapatot, de ezt a hazaiak is tudják. Tippem: 1-0.

MTK BUDAPEST II – NYÍRBÁTORI FC: – Még jobban fiatalitott a tavasszal az MTK. A vendégeknél úgy néz ki, hogy Hornyák eligazolása nagyobb veszteség a vártnál. Tippem: 1-1.

JÁSZBERÉNYI FC – PUTNOK FC: – A hazaiak nyertek szerdán Tiszafüreden, míg a Putnok tőlünk vitt el három pontot. egyformának érzem a két csapatot. A pillanatnyi forma dönthet, vagy nem… Tippem: 2-2.

DIÓSGYŐRI VTK II – CIGÁND SE: – Ez is egy “hatpontos” találkozó. A hazaiak összetétele mindig változó, de megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, és kíjavitani a szerdai kisíklást.. Tippem: 1-2.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!