NB III Keleti csoport 23. forduló – Szénay Péter beharangozója

FÜZESGYARMATI SK – TISZAFÜREDI VSE: – Ha megnézzük a tabellát, akkor azt lehet mondani, hogy hazai győzelem lesz, de a vendeégek új edzővel, új játékkal érkeznek. Bármi benne lehet a mérkőzésbe, de a papírforma és a vendégek nyomás alatti játéka hazai győzelmet sejtet. Tippem: 2-0.

BALASSAGYARMATI VSE – ESMTK: – A Balassagyarmat nagyon fontos három pontot szerzett Debrecenben, és most hazai pályán is csak ez lenne az elfogadható tölűk. Kérdés, hogy a vendégeknek mennyire cél még a Monor utolérése, azt gondolom, hogy ők nyugodtabban játszhatnak, és győzni fognak Nógrádban. Tippem: 1-2.

TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS – DEBRECENI DEAC: – A Tiszaújváros az utolsó három bajnokiján 9 pontot szerzett, úgyhogy remek formában várhatják a DEAC-ot. A vendégeknek muszáj kijavítani a hazai botlást, ha fegyelmezetten játszanak, akkor egy X-re jók lehetnek. Tippem: 1-1.

NYÍRBÁTORI FC – JÁSZBERÉNYI FC: – A Nyírbátor meg nem nyert otthon tavasszal, most sem vár rájuk könnyű feladat a Jászberény ellen. Kiegyensúlyozott mérkőzésen döntetlenre tippelek. Tippem: 1-1.

PUTNOK FC – DIÓSGYŐRI VTK II: – Egyértelmű favorit a hazai csapat, akik már hátradőlve építhetík a jövő csapatát. Tippem: 2-0.

MONOR SE – MTK BUDAPEST II: Mostanáig senki sem tudta legyőzni a listavezetőt Monort, akihez mindenki úgy utazik el, hogy az 1 ponttal már elégedett lenne. Az MTK előtt is ez a feladat áll most, mely nem lesz könnyű. A fiatal vendégek megszoríthatják a hazaikat, de vérmesebb reményeik nem igen lehetnek. Tippem: 2-0.

CIGÁND SE – TÁLLYA KSE: – Egyértelmű, hogy győznünk kell, ez nem is lehet kérdés. Újabb “hatpontos” találkozó, mely mindig nehéz, de az idei bajnokság úgy néz ki erről szól. A Tállya 7 pontot szerzett tavasszal és most sem akarnak pont nélkül hazatérni, oda kell figyelnünk, hogy ithhon tartsuk a fontos 3 pontot. Tippem: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!