NB III Keleti csoport 24. forduló – Szénay Péter beharangozója

GYÖNGYÖSI AK – BALASSAGYARMAT VSE: – Egy hatpontos mérkőzés a sok közül. A kérdés, hogy a Gyöngyös ki tudja-e használni a hazai pálya előnyét. Tippem: 1-1.

TÁLLYA KSE – PUTNOK FC: – A Tállya nagy lépést tett a bannmaradás felé az ellenünk szerzett győzelmével.. Most nehéz feladat előtt áll, a Putnok legyőzése nehéz feladat lesz, főleg, hogy a vendégeknek is hazai pálya lesz. Tippem: 1-1.

ESMTK – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A hazai csapat nem tudott pontott szerezni Balassagyarmaton, sőt kikapott hétközben Füzesgyarmaton a pótolt mérkőzésen. A Tiszújváros jó formát mutat, de a váratlan botlás is benne van a játékukban. Tippem: 2-1.

JÁSZBERÉNYI FC – MONOR SE: – Jászberény két fontos győzelmet aratott az elmúlt fordulókban, mellyel felélegezhet. A Monor november óta minden mérkőzésén legalább két gólt szerzett, ez a mennyiség most győzelmet érhet. Tippem: 1-2.

DIÓSGYŐRI VTK II – NYÍRBÁTOR FC: – A DVTK győzelemeivel nagyot ugrott a tabellán. A Nyírbátornak nehéz dolga lesz, hogy pontot szerezzen, de képesek lehetnek rá. Tippem: 2-0.

MTK BUDAPEST II – FÜZESGYARMAT SK: – A fiatal MTK még tavasszal nem tudott győzni, most van lehetőség a „hazai“ pályán összegyűjteni a három pontot. A Füzesgyarmat azonban jól szerepel a tavaszi bajnokikon, és most is ők a mérkőzés esélyesei. Tippem: 1-2.

DEBRECENI EAC – CIGÁND SE: – Mind a két csapatnak nagyon fontos mérkőzés. Szeretnénk legalább egy ponttal hazatérni. Tippem: 1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!