NB III Keleti csoport 26. forduló – Szénay Péter beharangozója

TISZAFÜREDI VSE – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A Tiszafüred három idegenbeli mérkőzés után újra hazai környezetben játszhat. Ha bent akarnak maradni most már nem nagyon hibázhatnak. A Tiszaújváros szép lassan gyűjtögette a pontjait és most már dobogóközelben vannak. Tippem: 1-1.

TÁLLYA KSE – MONOR SE: – A hazai csapatnak még harcolni kel a bentmaradás miatt. Nyírbátorba nem sikerült pontokat szerezni és most még nehezebb feladat előtt állnak, mert a Monort mostanáig senkinek sem sikerült legyőzni. A vendégek a múlt héten matematikailag is megnyerték a bajnokságot. A kérdés, hogy építik a jövő csapatát és azok kapnak játéklehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak, vagy veretlenül akarnak bajnokságot nyerni… Tippem: 1-1.

DEBRECENI EAC – NYÍRBÁTORI FC: – A DEAC-nak még harcolni kell a bentmaradás miatt, nehéz meccs vár rájuk most is. A vendégek a múltheti győzelmükkel kicsit megnyugodhatnak, most is ők az esélyesek nálam. Tippem: 0-1.

DIÓSGYŐRI VTK II – MTK BUDAPEST II: – A két tartalékcsapat érdekes mérkőzést játszhat, a hazaiak a szakmai igazgatójuk menesztése óta más összetételben lépnek pályára. A hazai pálya előnye dönthet. Tippem: 2-0.

ERZSÉBETI SMTK – PUTNOK FC: – A forduló rangadója! Mindkét csapatnak van miért játszani. Vendéggyőzelem esetén érdekes lehet még a dobogós helyezések elosztása. Tippem: 1-2.

JÁSZBERÉNYI FC – FÜZESGYARMATI SK: – A hazai csapatnak a tavaszi fordulókbam – a törölt Salgótarján elleni mérkőzést leszámítva – még nem sikerült győznie otthon. Itt lehet az alakalom az első győzelemre, de a Füzesgyarmat bárkit bárhol képes meglepni. Tippem: 1-1.

GYÖNGYÖSI AK – CIGÁND SE: – A Gyöngyös nagyon jól szerepel tavasszal. Mi nekünk nem úgy sikerült a tavasz ahogy elterveztük, de szeretnénk javítani a statisztikánkon.  Tippem: 0-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!