NB III Keleti csoport 27. forduló – Szénay Péter beharangozója

FÜZESGYARMATI SK – BALASSAGYARMATI VSE: – A hazai csapat az elmúlt fordulókban nehezen tudott a kapuba találni. Most, hogy már a benmaradás megvan hazai pályán felszabadultan lehet játszani a kiesés elől menekülő vendégek ellen. Tippem: 2-1.

PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK: – Harcos mérkőzésre lehet számítani. A Putnok a dobogós helyének megőrzése miatt kell, hogy nyerjen a tavasszal remek formában játzsó gyöngyösiek ellen, de ehhez a vendégeknek is lesz egy-két szava. Tippem: 1-1.

NYÍRBÁTORI FC – ERZSÉBETI SMTK: – Döntetlenszagú mérkőzés. A hazaiaknak szüksége van minden pontra, míg a vendégek most már felszabadultan játszhatnak. Tippem: 1-1.

MONOR SE – DEBRECENI EAC: – A Monor akárcsak a Barcelona veretlenül nyerheti a bajnokságot. A DEAC a kiesés ellen küzd, de ha a hazaiak komolyan veszik a mérkőzést – már miért ne vennék komolyan – akkor győzelmük nem is lehet kérdés. Tippem: 2-0.

MTK BUDAPEST II – TÁLLYA KSE: – Mindkét csapatnak fontos a mérkőzés. Döntetlenre számítok. Tippem: 1-1.

JÁSZBERÉNYI FC – DIÓSGYŐRI VTK II: – Mindkét csapat jól szerepel tavsszal. Jó meccset játszhatnak most egymás ellen. Tippem: 1-1.

CIGÁND SE – TISZAFÜREDI VSE: – Kötelező hoznunk a három pontot. A csapat az utóbbi időben fölöslegesen hullajtott pontokat, ezért most mindenképpen győznünk kell a tavsszal gyengén szereplő vendégek ellen. Tippem: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!