NB III Keleti csoport 28. forduló – Szénay Péter beharangozója

TÁLLYA KSE – JÁSZBERÉNYI FC: – A Tállyának mindenképpen győzelemre kell játszania, de nem lesz egyszerű feladat ez a támadásban veszélyes Jászberény ellen. Azt gondolom, hogy nem fognak bírni egymással a felek. Tippem: 1-1.

GYÖNGYÖSI AK – NYÍRBÁTORI FC: – Ez is egy döntetlenszagú mérkőzésnek néz ki. A hazaiaknak már nem kell foglalkozni a kieséssel, a vendégek viszont még mindig veszélyben vannak. Tippem: 1-1.

BALASSAGYARMATI VSE – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A Balassagyarmatnak nagyon kellenek a pontok. A Tiszaújváros viszont harcban van még a dobogóért. Izgalmas meccsre és döntetlenre számítok. Tippem: 1-1.

TISZAFÜREDI VSE – PUTNOK FC: – A hazai csapatnak az utolsó utáni szalmaszál lehet, hogy megkapaszkodjanak. A Putnok viszont mindig veszélyes idegenben és ezt most is bizonyítani fogja. Tippem: 0-1.

DEBRECENI EAC – MTK BUDAEST II: – A DEAC fontos mérkőzés előtt áll, pontokat kell, hogy szerezzen a fiatal MTK ellen. Tippem: 2-1.

ERZSÉBETI SMTK – MONOR SE: – A forduló rangadója! Azt gondolhattuk az őszi idény után, hogy itt fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. De az ESMTK tavasszal nem tudta megismételni remek őszi teljesítményét, így a Monor már fordulókkal ezelőtt megnyerte a bajnokságot. A hazaiaknak nagy presztízs csata lehet, míg a vendégek nagyon sportszerűen játszva folytathatják veretlenségi sorozatukat. Tippem: 0-1.

DIÓSGYŐRI VTK II – FÜZESGYARMATI SK: – Ez is egy X-es meccs lehet.  A hazaiak régen rúgtak gólt, a vendégek mindenkire veszélyesek. Tippem: 1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!