NB III Keleti csoport 29. forduló – Szénay Péter beharangozója

MTK BUDAPEST II – ERZSÉBETI SMTK: – Az MTK utoljára márciusban győzött, és csúsznak lefelé a tabellán,  az erzsébetieknek már biztos a második helye. Döntetlenre tippelek.  Tippem: 1-1.

FÜZESGYARMATI SK – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS: – A Füzesgyarmat hazai pályán mindenkire veszélyes, azt gondolom most is begyűjtik a 3 pontot a Tiszaújváros ellen. Tippem: 2-1.

NYÍRBÁTORI FC – TISZAFÜREDI VSE: – A Nyírbátor már biztosan bennmaradt, míg a Tiszafürednek még mindig van esélye a bennmaradásra. Nagy akarással elhozhatják a 3 pontot a vendégek. Tippem: 1-2.

MONOR SE – GYÖNGYÖSI AK: – Nyolc győztes meccset nyert zsinórban a bajnok! Nagyon szép teljesítményt nyújtottak az egész bajnokság során, és rendkívül sportszerűen állnak hozzá a mérkőzésekhez. A Gyöngyösnek mióta biztos lett a bennmaradása kétszer kikapott, lehet picit fejben kiengedtek már. Tippem: 2-0.

JÁSZBERÉNYI FC – DEBRECENI EAC: – Kiegyenlített mérkőzést várok, döntetlen körüli eredménnyel. Tippem: 1-1.

DIÓSGYŐRI VTK II – TÁLLYA KSE: – A DVTK mostanság szeszélyesen szerepel, a Tállyát képesnek tartom a pontszerzésre. Tippem: 1-1.

CIGÁND SE – BALASSAGYARMATI VSE: – Van mit javítanunk a tavaszi mérlegünkön. Most már, hogy megvan a bennmaradás teher nélkül lehet játszani. Mindenképpen győzni szeretnénk az utolsó hazai meccsünkön. Tippem: 2-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!