NB III Keleti csoport 3. forduló – Szénay Péter beharangozója

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Monori SE: A hazai csapatnak nem lesz egyszerű pontokat szerezni. Máshogy tervezte a bajnokság indulását, de Nyírbátorba hibázott a védelmük, és az utolsó percekbe eldőlt, hogy pont nélkül utaznak haza. A Monor türelmes támadó játékkal áttörte az újonc Balassagyarmat védelmét, és utána már csak szórták a gólokat. Mostanáig az ellenfelek védekező taktikával álltak ki a Monor ellen, de most a Tiszaújvárosnak muszály lesz támadni ha meg akarja szerezni első pontját vagy pontjait. Tippem: 1-2.

STC Salgótarján – Jászberényi FC: A hazai csapat vár az első bajnoki győzelmére, de a Jászberény ellen nem lesz egyszerű nyerni. Nem egyszerűen szerezte mostanáig a Jászberény a pontjait. Nem nagyon tudta kihasználni a sok kidolgozott gólhelyzeteit, de most lehet, hogy gólerőseb lesz. Tippem: 1-1.

Gyöngyösi AK – Tállya KSE: Megint csak az utolsó percekbe veszítette el a pontokat az újonc, és megmutatta, hogy nem csak a hazai pályán tud pontokat szerezni. Az első győzelemre még várnak. Tállyának veszélyesek a kontrái, de ha pontokat akar szerezni Gyöngyösön lehet, hogy a kontrajáték itt nem lesz elég. Tippem: 2-1.

Füzesgyarmati SK – Putnok FC: Úgy néz ki, hogy az újonc még mindig csak keresi az ideális csapatát. Igazolnak új játékosokat, de nem jön az eredmény. Sokat hibáznak a védelembe. Megakarják szerezni első pontjaikat, de nyomás alatt ez nem lesz könnyű. A Putnok vezeti a tabellát, megszerezte mostanáig a 6 pontot, akkor is ha nem minden működik nekik a támadójáték. Mostanáig kiindultak a védekező játékból, de ez a taktika az újonc ellen nem biztos, hogy sikerrel jár. Tippem: 1-2.

Balassagyarmati VSE – MTK Budapest II: Az újonc Monoron a védekező taktikával akarta meglepni a bajnoki címre törő hazaiakat. A 63. percig kihúzták, de utána úgy néz ki a végeredmény alapján, hogy feladta a mérkőzést vagy amikor támadni akart jöttek a többi gólok. A fiatal MTK még a bajnokságba nem kapott ki és most sem úgy fog utazni, hogy veszíteni akarnak az újonc pályáján. Fiatal játékosoknak van motiváció megmutatni, hogy tudják hozni az eredményt, mert az első csapatba kerülés kell, hogy legyen a céljuk. Tippem: 2-2.

Tiszafüredi VSE – Diósgyőri VTK II: A Tiszafürednek rendre jól kezdi a mérkőzéseit, kétszer már az elején gólt rúgtak, de utána csak egy pontot tudtak szerezni a bajnokságba. Ha győzni akarnak nem lesz elég csak a védelemre figyelni. Támadószellemű csapat a DVTK tartalék csapata, de az utolsó mérkőzésen csak az utolsó percekbe szerzett pontot. Ha figyelnek a védekezésre is pontokat hozhatnak Tiszafüredről. Tippem: 1-0.

ESMTK – DEAC: A hazaiak az elmúlt héten későn érkeztek Múcsonyba a mérkőzésre a Tállya ellen, gyors gól büntetőből eldöntötte a mérkőzést és utána már a csapat nem tudott keményebb játék ellen semmit kitalálni. A DEAC-nak jól sikerült a rajt a bajnokságba. A csapatnak nincs mit veszíteni, és legalább egy ponttal haza fog akarni utazni. Tippem: 1-0.

Cigánd SE – Nyírbátori FC: Ami minket illet, úgy látszik a támadójátékunk kezd összeállni, gólerősen játszunk, de a védelmünk nem az igazi. Putnok ellen nem tudtuk a támadójátékunkat átkovácsolni pontszerzésre. Nyírbátor megszerezte a három pontot a Tiszaújváros ellen, de döntés csak az utolsó percekbe született a gólerős Hornyák révén, amikor már az ellenfél emberhátrányba játszott. Tippem: 2-1.

Forrás: harmadikvonal.hu

Szóljon hozzá!