NB III Keleti csoport 30. forduló – Szénay Péter beharangozója

DEBRECENI EAC – DIÓSGYŐRI VTK II: – A DEAC-nak már sikerült bebíztositania a bennmaradást, a fiatal DVTK-nak még lehet javítani a pozícióján. Döntetlenre tippelek. Tippem: 1-1.

ERZSÉBETI SMTK – JÁSZBERÉNYI FC: – A hazaiak már biztos másodikak, a vendégekkel nem bírnak. Tippem: 1-1.

GYÖNGYÖSI AK – MTK BUDAPEST II: – A hazai csapat sikeres tavasz után van, de az utolsó három mérközésen nem tudtak egy pontot sem szerezni. Most azt gondolom szépen szeretnének búcsuzni a bajnokségtól. Tippem: 2-0.

TISZAFÜREDI VSE – MONOR SE: – A sorsolás pikantériája, hogy így alakult az utols fordulóra a tabella. A Tiszafüred még bennmaradhat, de ahhoz kedvezően kell alakulnia a többi mérkőzésnek is. A Monor nem fogja kiengedni a kezéből a mérkőzést, veretlenül nyernek bajnokságot. Tippem: 0-2.

BALASSAGYARMATI VSE – PUTNOK FC: – A Balassagyarmatnak nem biztos, hogy elég a bennmaradáshoz ha győz, de azt gondolom mindent megfognak tenni annak érdekében. Tippem: 2-1.

TÁLLYA KSE – FÜZESGYARMATI SK: – A Tállyanak a saját kezében van a sorsa. A legfontosabb mérkőzés előtt állnak, több hiányzójuk is lesz, de úgy érzem kiharcolják otthon a győzelmet. Tippem: 2-1.

TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS – CIGÁND SE: – Nem szeretnénk kikapni az utolsó fordulóban. Tippem: 1-1.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!