NB III Keleti csoport 6. forduló – Szénay Péter beharangozója

Gyöngyösi AK – Füzesgyarmati SK: Úgy érzem ezen a mérkőzésen nem születik sok gól. A hazai csapat negyedszer bemutatkozik a hazai szurkolók előtt, de csak egyszer sikerült megszerezniük a három pontot. A vendég újonc csapat először győzött a múlt héten, de csak büntető után. Az utolsó három forduló alatt összeállt a védelmük mert csak két gólt kaptak. De ha most csak a védekezésre fognak figyelni, nem fognak ponttal hazautazni. Tippem: 1-0.

Debreceni EAC – STC Salgótarján: A DEAC most nagyon gólerős. Az ESMTK elleni 1-7 után két mérkőzésen 8 gólt rúgtak és nem kaptak gólt. A Salgótarján ellen nem lesz egyszerű gólokat elérni, ha a hazaiak csak a támadásokban gondolkodnak. Salgótarján csak a utolsó percekbe kiküzdötte a három pontot és így már háromszor győzött egymás után. A vendégek nem fognak pont nélkül hazautazni. Tippem: 1-1.

Tállya KSE – Balassagyarmati VSE: A hazai csapat az utolsó három mérkőzésén pont nélkül maradt, de az utolsó két fordulóba csak a végen veszített. A „hazai“ pályán keményen fognak a három pontért harcolni. A Balassagyarmat idegenben még nem tudott elérni gólt és pontot sem tudtak hazavinni. Védekezési taktika a Tállya ellen kevés lesz a pontok megszerzésere. Tippem: 2-0.

Monor SE – Nyírbátori FC: A Monor még nem kapott ki a bajnokságban, és hazai pályán két mérkőzés alatt 10 gólt rúgott, mindenki győzelmet vár tőlük. A Nyírbátor mostanáig csak a hazai pályán volt veszélyes, és csak ott tudott pontokat szerezni, de most legalább egy pontot el fognak vinni. A hazai gyors támadás ellen figyelni kell a területekre, hol veszítik el a labdát. Tippem: 1-1.

ESMTK – Tiszafüredi VSE: A hazai csapat a hétgólos győzelem után két mérkőzésen csak egy gólt tudott elérni, amit négy pontot hozott nekik. A védekező Tiszafüred ellen nem lesz egyszerű pontokat szerezni akkor is ha mindenki a hazai csapatot tartja favoritnak. A Tiszafüred ismételni fogja a védekező taktikát mint Tállya ellen, amikor az első győzelmét elérte, de az ESMTK ellen nem lesz olyan egyszerű. Tippem: 1-0.

Diósgyőri VTK II – Termálfürdő FC Tiszaújváros: A fiatal DVTK mostanáig csak 5 pontot szerzett, de minden mérkőzésén kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, ahol lehetett több pontot is szerezni. A hazai pályán megint győzni szeretnének, de a Tiszaújváros magasabb célokkal indult a bajnokságba, de még mindig utolsók a tabellán. Most a vendégeket érzem jobbnak és győzelmükkel elindulnak fölfelé a tabellán. Tippem: 0-1.

MTK Budapest II – Putnok FC: A fiatal MTK támadó aktív játékkal tudok győzni nálunk. Úgy érzem most is győzni fognak. A Putnok jól indult a bajnoksákban, de az utolsó három mérkőzésen megakadt a gólszerzésük. Egy elért góllal csak két pontot tudtak szerezni. Most sem fognak pontot hozni ha nem rúgnak gólt. Tippem: 2-0.

Jászberényi FC – Cigánd SE: A hazai csapat fiatal, átszerveződött gárda, akik a védelemre építhetik a taktikájukat, mert öt mérkőzésen csak öt gólt kaptak, de a öt gól nyolc pontot hozott nekik. Most biztos, hogy támadásban is aktívak lesznek. Nekünk sajnos eddig csődöt mondott a védekezésünk, a legtöbb gólt kaptuk a bajnokságba. Javítanunk kell ezen, mert ha nem sikerül hátul összpontosítanunk megint pont nélkül utazhatunk haza. Tippem: 0-1.

Forrás: harmadikvonal.hu

 

Szóljon hozzá!