Négy érkező a második csapatnál

Nagy Gábor, a második csapat játékos-edzője számolt be a megyei napilapnak a CISE II érkezőiről és a felkészülés menetéről.

– Négy játékossal bővültünk – osztotta meg a hírt az Észak-Magyarországgal Nagy Gábor. – Nagy István kapus Sárospatakról jött hozzánk, valamint három olyan futballista folytatja nálunk, akik a támadások során lehetnek segítségünkre: két visszatérő, Jóni Gábor Dombrádról és Szemán Martin Göncről, és a kenézlői Sáfrány Ernő, akinek a legutóbbi csapata az Erdőhorváti volt. Rajtuk kívül tavaly májusban megsérült megyei III-as gólkirályunk, Gönczi Zoltán már lábadozik bokaműtéte után, a napokban ő is edzésbe áll.– Az NB III-as csapattal, az ottani stábbal napi a kapcsolat, a döntések egyeztetés, kompromisszumok után születnek meg – mondta Nagy Gábor. – Csak olyan játékosokat próbálunk megszerezni, akik egyrészt környékbeliek, másrészt 25 évnél nem idősebbek, és bennük van a lehetőség az előrelépésre, arra, hogy az NB III-as keretbe bekerüljenek.

A tavaszi szezonról pedig így nyilatkozott Nagy Gábor: – Nem lesz könnyű, mert az úgymond jobb ellenfelekkel idegenben fogunk összecsapni. A másik, hogy mindenki kiismerte a játékunkat, tisztában vannak az erőnkkel, tehát a riválisok sokkal jobban oda fogják tenni magukat. Az ősszel volt, hogy megnéztem ellenfelet, akik azon a meccsen keveset adtak ki magukból, bezzeg egy héttel később, ellenünk, már más mentalitással, nagyobb elánnal játszottak…

A feljutást firtató felvetésre a játékos-edző az alábbiakat jegyezte meg: – Ez a célunk. Az MLSZ megyei igazgatóságától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a két csapat között egy osztálynyi különbség elégséges, így igazából a költségvetéstől függ majd. Amennyiben ez rendben lesz, akkor vállalni fogjuk a megyei I-et.

A csapat lejátszotta harmadik edzőmeccsét, a megye I. osztályú Karcsa ellen.

Cigánd SE II – Karcsa 5-5 (4-1)

Cigánd: Nagy I. – Szemán, (Kulcsár) Fodor, Béres, Dócs – Buda, Hogya (Baráz) – Sáfrány, Balogh, Jóni – Kiss.
Gólszerzőink: Jóni (3), Buda, Sáfrány.
Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!