Nehéz hetet zárt csapatunk

A Cigánd SE NB III-as labdarúgó csapata gőzerővel készül a bajnokság folytatására. Január 19-én már a második edzőmérkőzését játszotta a gárda, s bár ebben a periódusban az eredmény nem annyira fontos, ezúttal sem kapott ki együttesünk magasabban jegyzett ellenfelétől.

A hét szinte valamennyi napján dupla edzéseket vezényelt a CISE szakmai igazgatója, Szénay Péter. A játékosokra nem lehet panasz, jól bírták a terheléseket. Azonban a sérülesek sem kerülik el csapatunkat, többen is a maródiak listáján vannak. A napokban jó pár próbajátékos is bizonyíthatja, hogy helye van Cigándon és segíteni tudja tavasszal együttesünket. Szombaton lejátszottuk idei második edzőmérkőzésünket, így a Terebes elleni meccsel zárta le a felkészülés második hetét az NB III tavaszi küzdelmeire készülő együttesünk. A csapat továbbra is hazai környezetben készül majd, hiszen  minden adott ahhoz, hogy a játékosok megfelelő minőségű munkát végezzenek. Labdarúgóinkra a jövő héten is kemény munka, illetve két edzőmérkőzés is vár.

Szénay Péter: – A második hét nem úgy sikerült, ahogy terveztem. Kedden lemondták a szerdai edzőmérkőzést Sninából, és sajnos az időjárás is többször közbeszólt. Sajnos az edzéseken nem tudtuk használni az egész pályát, mért a széleken nagyon le volt fagyva. A csapat 8 edzés alatt ledolgozott 615 percet. Most ott tartunk, hogy a felkészülési időszakban volt 18 edzés, ami 1 290 perc valamint 2 edzőmérkőzés. Szombaton játszottunk egy egész jó meccset a szlovák másodosztályú Terebes ellen. Az első félidőben jól játszottak a játékosok, betartották a taktikát és az első 25 percben domináltak a meccsen. A második játékrészben már alábbhagyott a koncentráció, de így is elégedett voltam a látottakkal. A jövő hétre 8 edzés és 2 edzőmérkőzés van tervezve. Kedden találkozunk Tarpával és szombaton utazunk Balmazújvárosba. Ezen a héten is jön néhány labdarúgó próbajátékra, mert még mindig keressük a számunkra megfelelő játékosokat, akik tudnak nekünk segíteni.

A téli felkészülés harmadik hetében továbbra is napi két edzéssel készülünk a tavaszi rajtra. Ezúttal azonban két felkészülési mérkőzés is vár a mieinkre. Kedden 17 órától a Tarpa együttesével mérkőzünk a Vasút utcán. Pénteken egy edzés vár a játékosokra, majd szombaton a Balmazújvárossal találkozunk 13 órától a hajdúsági városban.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!