Nélkülünk lesz teljes az NB III-as mezőny!?

Minden jel arra mutat, hogy az MLSZ a már korábban megszellőztetett 3×20 csapatos harmadosztály indítása mellett döntött.

A mezőny pedig a következőképpen alakul(hat): az NB II-re ácsingózó kerületet nem kérték fel a magasabb osztályra való indulásra, így az ő helyük és a 45 első fokon licencet kapó együtteseké biztos, de a 10 hiánypótlásra kötelezett csapatok indulása is “papírforma”. A négy feltöltési sorrendben felkért csapatok közül – információnk szerint – egyedül a Nagyatád nem mondott ma igent, de holnap délben valószínűleg ez a probléma is megoldódik, mert ha nem vállalják az indulást akkor a feltöltési sorrendben utána következő Hajdúszoboszló biztosan feljebb lép.

Másodosztályú licencet kapott (1+1): III. Kerületi TVE, Szentlőrinc

Első fokon kaptak licencet (45): Balassagyarmat, Balatonfüred, Bicske, BKV Előre, BVSC, Cegléd, DVTK II, Dunaújváros, DVSC II, Eger, ESMTK, Érd, Fehérvár II, FTC II, Füzesgyarmat, Kozármisleny, Kisvárda II, Honvéd II, Iváncsa, Jászberény, Kecskemét, Komárom, Körösladány, Lipót, Mezőkövesd II, Monor, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Paks II, Pápa, Puskás Akadémia II, Putnok, RKSK, Salgótarján, Sényő, Sopron, Szegedi VSE, Taksony, Tatabánya, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Újpest II, Vác, Veszprém, Zalaegerszeg II.

Első fokon nem kaptak licencet (10): Dabas, Dabas-Gyón, Gárdony, Gyöngyös, Ménfőcsanak, Sajóbábony, Szekszárd, Tállya + 2 megyei 1. helyezett.

Felkérték őket (4): Hódmezővásárhely, THSE-Szabadkikötő, Nagyatád/Hajdúszoboszló, Hatvan.

A Szentlőrinc minden bizonnyal az NB II-ben indulhat. Számunkra pedig marad a megyei megmérettetés, melyben mindent kizáróan a bajnoki cím megszerzése és az NB III-ba való feljutás a cél.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!