Nem járt sikerrel egyik csapatunk sem

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport 20. forduló

 Cigánd SE – Kazincbarcikai SC      1 – 3     (1-0)

Cigánd: Balla – Kocsi M. – Czibóka (Fodor) – Feka (Csendi) – Vojtovics – Matusz – Behina – Godarsky – Orosz – Kelemen – Kocsi E. (Szakács). Vezetőedző: Jurkó Tamás.

Gólszerzőnk: Feka

Jurkó Tamás: – Ha a mai napon valakit okolni lehet a vereség miatt akkor azok mi vagyunk! Egy agyon nyert első félidő után a Barcika megbüntetett minket rendesen. Nagyon nehéz lesz ebből felállni, de ezért vagyunk sportemberek, hogy mihamarabb javítsuk hibáinkat és vissza találjunk a régi önmagunkhoz. Ózdon mindenféleképpen javítanunk kell!

 

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport 20. forduló

Cigánd SE – Kazincbarcikai SC    1 -1    (0-1)

Cigánd: Juhász I D. – Szekeres –Horváth (Tárkányi) – Dandás (Setét) – Wang (Iski) – Bódi – Baranyi – Kocsi – Juhász II D.– Vaszily – Galambos. Vezetőedző: Terjék Zoltán.

Gólszerzőnk: Juhász II D.

Terjék Zoltán: – Annyiban szerencsések voltunk, hogy a keretünk létszámban megfelelő volt ahhoz, hogy a legtöbbet gyakorolt és játszott felállásban tudjunk pályára lépni, mégis nagyon halványak voltunk! Sajnos nem tudtunk a megbeszéltek szerint játszani. Számomra ez az eredmény felért egy vereséggel pedig 4-5 nagy helyzetünk volt, de csak egyet tudtunk értékesíteni.

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!