Nincs mese, győzni kell!

A 30. fordulóban a feljutásért harcoló Békéscsaba látogat Cigándra.

A Békéscsaba a Puskás elleni veresége óta nagyon jó passzban van – 4 győzelem, 1 döntetlen azóta a mérlegük. Az edzőváltáson is átesett viharsarkiak a 30. játéknapot az 5. helyről várhatják 50 ponttal.

A mieinknek sajnos még mindig nem sikerült megszereznie idei első győzelmüket. Ősszel idegenben 1-0-ra kikaptunk a lila-fehér együttestől – itt az idő a visszavágásra. Azonban mindenki tisztában van vele, hogy a pontszerzéshez maximális teljesítményt kell nyújtani, de nincs mese, győzni kell!

Cigánd SE (19.) – Békéscsaba 1912 Előre (5.)

Játékvezető: Bogár Gergő

Asszisztensek: Vígh-Tarsonyi Gergő, Kovács II. Gábor

Tartalék játékvezető: Berényi Tamás

Szénay Péter, a CISE szakmai igazgatója: – Utoljára novemberben győztünk, a tavaszi kilenc forduló alatt csak három gólt rúgtunk, ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy mindössze öt pontot tudtunk szerezni. Továbbra is góllövőt keresünk, a hét közben, Sopronban is volt két nagy lehetőségünk, de Popescu és Nicorec is elhibázta. Egy ponttal utaztunk haza, de az öltözőben ennek nem nagyon örültünk, mert három ponttal akartunk gazdagodni. A szerdai meccs után csütörtökön szabadnapot kaptak a játékosok, hiszen csak korán reggel értünk haza. A Békéscsaba az utolsó öt mérkőzésen nem kapott ki, tőlünk tapasztaltabb a játékoskeretük. Tegnap és ma is egy edzés volt, a keretben még mindig hiányzó Varga Kevin sérülés miatt, de sárga lapok miatt Olteanra sem számíthatok. Mindent meg akarunk tenni azért, hogy nálunk maradjon a három pont.

Szóljon hozzá!