Nyíregyházi tornán szerepeltek

Az elmúlt vasárnap a GFSE Oros által kezdeményezett mini tornán vett részt U-11-es csapatunk. Rajtunk kívül a Tiszaújváros, a Kisvárda, és a házigazda Oros képviseltette magát.

Paronai Tamás, vezetőedző beszámolója a tornáról: – A kiemelt régiós Bozsik tornák megmutatták nekünk, hogy csak rengeteg munkával és alázattal lehet arra szintre lépnünk, amelyet az ott szereplő csapatok is képviselnek. A hétvégi torna teljes mértékben megegyezett a már említett kiemelt Bozsik torna színvonalával. Minden csapat nagyon komolyan vette a mérkőzéseket, olykor szikrázóan kemény jelenetek zajlottak a pályán, de hozzá kell tenni, hogy nagyon sportszerű, és a szülők biztatásának köszönhetően remek hangulatú meccseket játszottak a gyerekek. Bízunk benne, hogy lesz folytatása ennek a tornának, hiszen nagymértékben segíti a játékosaink felkészülését, és rávilágít az esetleges problémákra.

Keret: Halász Bálint, Benő Áron, Sikora Bence, Csáki Gergő, Máté Csaba, Jóni Zsolt, Deák Márkó, Ablonczy Csanád, Garami László, Fodor Bence, Oláh Koppány.

Eredmények:

GFSE Oros- Cigánd SE 1 – 4

FC Tiszaújváros- Cigánd SE 2 – 3

Kisvárda Master Good- Cigánd SE 5 – 0

 

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!